دوستان این فرت apt با چی باز میشه ؟؟
دوستان این فرت apt با چی باز میشه ؟؟
سلام.
عذر میخوام تاپیکی که آخرین آپدیتش مربوط به 3 ماه گذشتس رو بروز کردم..
علاوه بر آموزشی که استارتر آماده کردند بنده هم در نت دان آموزش تصویری این موضوع رو آماده کردم البته بصورت تصویر نه فیلم !
آدرس مطلب : http://netdan.ir/آموزش-تبدیل-سرور-مج...-هاست-د/
ولی فکر کنم یک گزینه رو جا انداختین که اگه اونم اضافه میکردین بهترین فیلم اموزشی در مورد IIS تو این انجمن میشد
که چطور فایل های mkv و .... رو هم اضافه کرد که اونارو هم بشه دانلود کرد
بازم ممنون
جای بسی تشکر داره این آموزش شما .
سوال این دوست عزیزمون رو هم بنده جواب بدم شاید کمکی کرده باشم .
برای اضافه کردن فرمت های مختلف باید از طریق تنظیمات IIS فایل های مورد نظرتون رو با فرمت و MIME Type به اونجا اضافه کنید .
مثلا برای mkv به این صورت میشه
فرمت : mkv
mimeType : Matroska/x-video
توضیحات کامل به همراه عکس :
How do I add a new file extension / MIME type?
سلام جناب
من برای اینکه این اموزش کامل بشه اون قسمت رو بهتون گفتم واگر نه اینو که خودم هم بلد بودم چون تاپیک های متفاوتی در این مورد زده شده
ولی چون مال شما بصورت تصویری و آموزشی جامع بود گفتم این قسمت هم تو فیلم میذاشتید فیلم تقریبا تکمیل بود و آموزش کاملی از کانفیگ iis بود
در هر صورت خیلی ممنون بخاطر وقتی که گذاشتید
دانلود نمیشه عزیز !!!
404 Not Found
The server can not find the requested page:
irwebco.com/learn/download/IIS.zip (port 80)Please forward this error screen to irwebco.com's WebMaster.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)