Whois record for 79.175.165.7 این آیپی هاست ایران رو چک کنید:
route: 79.175.128.0/18
descr: AFranet Co
origin: AS25184
mnt-by: AFRA-MNT-NESH-1
source: RIPE # Filtered
Whois record for 79.175.165.7 این آیپی هاست ایران رو چک کنید:
route: 79.175.128.0/18
descr: AFranet Co
origin: AS25184
mnt-by: AFRA-MNT-NESH-1
source: RIPE # Filtered
دوست عزیزم جناب tiyamo
سرورهای هاست ایران در دیتا سنتر افرا قرار دارد و به دلیل اینکه پهنای باند اینترنت آن از طریق صدا و سیما ایران تهیه نمیشود و مستقیماً از کشور مورد نظر اینترنت دریافت میکند لذا آپی ها مربوط به کشور مربوطه هستند
برای مثال اگر شما در منزل اکانت اینترنت ماهواره ای full duplex دریافت کنید و در خانه سرور راه اندازی کنید whois سرور شما مثلاً آلمان آمریکا یا کشوری که به شما اینترنت میدهد تغییر میکند و حتی میتوانید از شرکت مورد نظر آیپی خریداری کنید و ...
دقیقاً مثل ip های اختصاصی است که adsl ها ارائه میکنند
اینجا رو بخونید: Sweden - Central Networks Inc - Hostiran Networks
ما همین کار رو روی سرور های امریکایی انجام دادیم، یعنی بلعکس، ای پی از ایران و سرور از امریکا !
اینها هم کار جالبی کردن و کیفیت خوبی دارند خداییش
سرور اختصاصی(Dedicated Server):در این سرویس سرور مورد نیاز توسط افرانت تامین می گردد.
میزبانی سرور (Co-Location):در این سرویس فضای مورد نیاز جهت میزبانی سرور مشتری توسط افرانت تامین می گردد.ردیفنام سرورTrafficCapacityتعداد IPRAMقیمت ماهیانه(ريال)قیمت پس از تخفیف(ریال)1HP-Quad-Core Intel Xeon500 GB/Month3 O 146 SAS44GB000ر900ر4000ر900ر32HP-Dual-Core Intel Xeon300 GB/Month2 O 160 SATA22GB000ر900ر3000ر100ر33HP-Dual-Core Intel Xeon200 GB/Month160 SATA21GB000ر900ر2000ر300ر2
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/YAHAZR%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]ویژگی های طرح:سرویس CL-Aسرویس CL-B6 Unit Rack Space600GB Traffic/Month6 AMP,220 V,Single Phase8 Routable IPs1 Ethernat Cross Connection8 Rules on Firewall1 Person Access4 DNS Entires with 10 records3 Unit Rack Space300GB Traffic/Month3 AMP,220 V,Single Phase4 Routable IPs1 Ethernat Cross Connection4 Rules on Firewall1 Person Accessقیمت ماهیانه (ریال): 000ر800ر42 DNS Entires with 10 records
قیمت ماهیانه (ریال): 000ر500ر2
قیمت پس از تخفیف (ریال): 000ر800ر3
قیمت پس از تخفیف (ریال): 000ر000ر2
- تهیه نسخه پشتیبان (Back up) به صورت ماهیانه و رایگان انجام خواهد شد.
- در پایان دوره یک ماه سرویس به صورت رایگان ارائه خواهد شد.
- نصب و راه اندازی (Setup Fee) به صورت رایگان می باشد.
- 20% تخفیف نسبت به تعرفه های عادی افرانت.
بله . درست میگید .
DC به راحتی میتونه IP Location شما رو در Arin تنظیم کنه و 1 کشور دیگه رو نشون بده
البته این نشون دادن فقط برای جاهی هست مثل Domaintools که Location رو چک میکنه
اگه کسی Trace کنه به راحتی Location سرور مشخص میشه .
Sajad جان دوست من لطفاً اینجا را مشاهده کنید
Internet transit - Wikipedia, the free encyclopedia
آقا ببینید اگه از vpn استفاده بشه آی پی ولید باید از خارج بگیرن اونم با یه آپلینک خوب که نمیصرفه
فقط نام isp است که قابل تغییر است و فقط هم از طریق تامین کننده پهنای باند قابل تغییر است==دقیقا از همین طریق میشه و از راه های دیگه هم امکانش هست
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
تو همین انجمن یکی بود سرور از دیتاسنتر آلمان گرفته بود whois رو کرده بود به نام خودش (خودش مث من و شمایی که isp نداریم. گرفتید چی میگم؟ )
خودم هم یبار از این کارا کرده ام !
چون دیده ام میگم که امکان پذیر هست !
حتی شما از همین هاست ایران ip اختصاصی بگیر بعد بیا با هم باهاشون صحبت میکنیم همون کشور سوئد رو برات بکنن ایران ! نظرت چیه ؟
ویرایش توسط Sajad : December 5th, 2009 در ساعت 00:35
سودان کجا بود دیگه ؟! زیر ساخت شبکه ندارن اونا!
Sweden = سوئد !
عجب گیری کردیما! هر کسی می یاد یه چیز میگه گفتم کسانی که بلدن وقتی اطلاعات ندارن پلز اسپم نگنید یه سوال کردما!!!!
فقط جواب دوست خوبمون iam به منطق نزدیکتره!
اما بازم فکر نمی کنم دیتاشون رو از اونا بگیرن! چون رنج کلاس ای پی دارن! اما بازم حرف شما به حقیقت نزدیکتره دوستان که اطلاعات دارن نظری ندارن؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)