-
August 5th, 2012, 19:33
پاسخ : سرعت اینترنت(رتبه 164 برای ایران)

نوشته اصلی توسط
sardarn
با چه هزینه ای؟با چه محدودیتی؟از کجا؟
فیبر نوری دارید؟از کجا می دونید به زودی عمومی می شه ؟ شما چه طور گرفتید؟
ماهانه 79 هزار تومان. نا محدود هستم من دوست عزیز. امروز هم پورت 100 مگابیت گرفتم تا 8 مگابایت دانلود می کنم ! اگر هم مایل باشید میتونم تیم ویوور بدم بیاید تو سیستم ام ببینید ! بعضی ها هم گمان می کنند نت ماهواره دارم که اینطور نیست !
فیبر نوری نیستم. خطوط دیجیتال هستش. و اینکه به زودی میشه و مطمئن باشید میشه !
-
-
August 5th, 2012 19:33
# ADS
-
August 5th, 2012, 19:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
ماهانه 79 هزار تومان. نا محدود هستم من دوست عزیز. امروز هم پورت 100 مگابیت گرفتم تا 8 مگابایت دانلود می کنم ! اگر هم مایل باشید میتونم تیم ویوور بدم بیاید تو سیستم ام ببینید ! بعضی ها هم گمان می کنند نت ماهواره دارم که اینطور نیست !
اهل کجا هستید.اگه یکی بخواد بگیره باید چی کار کنه؟
-
-
August 5th, 2012, 20:16
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sardarn
اهل کجا هستید.اگه یکی بخواد بگیره باید چی کار کنه؟
سرعت من هم خوبه بد نیست اما اگه ایشون راهنمایی توی گرفتن کنن بد نمیشه و شرکت ارائه دهنده هم ذکر کنینن لطفا
sorat.jpg
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
August 5th, 2012, 20:33
با چه قيمتي مي خرين ؟
با همون قيمتي كه ژاپن و هنك گنگ اريه ميدن مي گيريد ؟

نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
حاضرم اينو داشه باشم
300 تومان ماهانه
به راحتي مي تونم فقط از دانلود پولشو دريارم :|
نامحدود
128
سه ماه 49500 تومان
100مگابيت نامحدود 8 مگ دانلود ميده خودشم نامحدود 79 هزار تومان
من جا شما بودم تو خونه ديتا سنتر مي زدم.
-
-
August 5th, 2012, 20:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
دوست عزیز مخابرات خودش 100 مگابیت پهنای باند رو ماهی 15 میلیون تومان حداقل داره میخره
ربطی به خط مسی و دیجیتال هم نداره عزیز من . مخابرات های تازه کار همینن . من خودم اولین مشتری مخابرات بوشهر بودم آپلینکم روی 12 مگابیت بود اما وقتی که مشتریاشون زیاد بشه اون موقع معنی خدمات رو میفهمید ...
-
-
August 5th, 2012, 22:18
عضو انجمن
ما اینجا واسه 512 باید بریم با رئیس مخابرات رفیق بشیم شب ببریم شام بدیم بهش تا یک ربگه امضاء کنه به ما 512 بدن شما دم از 100 مگابیت میزنید ؟
-