رک بگم رم 4 گیگ هم داشته باشه اشکتو در میاره! کافیه یک اسلایدر توی یک سایت باشه! گیر می کنه ! اصلا به درد این کار نمی کنه! بعد کی گفته حجم کم نمیکنه؟ می کنه خوبم میکنه
رک بگم رم 4 گیگ هم داشته باشه اشکتو در میاره! کافیه یک اسلایدر توی یک سایت باشه! گیر می کنه ! اصلا به درد این کار نمی کنه! بعد کی گفته حجم کم نمیکنه؟ می کنه خوبم میکنه
سرور مجازی به درد کاره شما نمیخوره دوست عزیز ...
به علت نداشتن کارت گرافیک و همچنین سرعت لود پایین ریموت دسکتاپ برای شما مخصوصی جاهای که گرافیکی هست اصلا پیشنهاد نمیشه
اگر تا حالا با ریموت دسکتاپ کار نکردی به ای دی من پی ام بده یک چند دقیقه بدم تست کن اگر فکر کردی خوبه بیا اینجا افر انتخواب کن ...
ولی اون قدر کم نمی کنه مثلا روز یک گیگ نه فکر نکنم انقدر کم کنه چون من خودم در روز چند ساعت به ریموت دسکتاپ وصل هستم مشکلی نداره ...
موفق باشی
شرکت امن افزار دریا (دریا هاستینگ) با بیش از 6 سال سابقه فعالیت در حوزه میزبانی وب | دارای رک اختصاصی و نمایندگی دیتاسنتر کلوجیکا |دارای نماد اعتماد الکترونیک | تلگرام : Daryahosting@
به هیچ وجه بهتون پیشنهاد نمی کنم...
ترافیک بخرید ... به بالا پایین بوده cpu و ram سرور مجازی هم ربط نداره ....ریموت کلا latency و لگ داره به درد ترنسفر تصاویر وب سایت ها نمی خوره.
اینترنت ارزان نامحدود 128 یا 256 از مخابرات بگیرید براتون خیلی بهتره 10 -12 تومان میشه ماهانه!
برای وب گردی اصلا توصیه نمیشه
چون :
1-سرعت سرور مجازی مثل کامپیوتر دسکتاپ نیست و مخصوصا برای وبگردی اصلا توصیه نمیشه
2-هر پیجی که باز کنید اطلاعات اون پیج باید از طریق ریموت دسکتاپ برای شما نمایش داده بشه ! و این یعنی اینکه باز هم ترافیک شما مصرف میشه
3-نسیت به کامپیوتر دسکتاپ محدودیت های بسیاری داره ( مثل نصب نبودن کارت صدا و ...)
ولی برای دانلود و دخیره سازی فایل خوبه
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
بیشتر برای وب گردی مشکلی پینگ هست
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
مرسی مرسی از همه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)