منم خیلی خیلی تعجب کردم.
من حتی با ftp هم فرستادم ولی به سرور جدید نمیومد!
.............
من نمایندگی ovh می خوام کسی میده اینجا؟
راستی به نظرتون بهترین دیتاسنتر ovh فرانسه هست یا هتزنر آلمان؟(بیشتر برای اسکریپت نال و سرعت و کارایی)؟
منم خیلی خیلی تعجب کردم.
من حتی با ftp هم فرستادم ولی به سرور جدید نمیومد!
.............
من نمایندگی ovh می خوام کسی میده اینجا؟
راستی به نظرتون بهترین دیتاسنتر ovh فرانسه هست یا هتزنر آلمان؟(بیشتر برای اسکریپت نال و سرعت و کارایی)؟
ویرایش توسط mehdi_af : August 2nd, 2012 در ساعت 19:32
(وب هاست پرشیا) ارائه دهنده انواع خدمات وب
فروش ویژه بهاری سرور مجازی وبــ هاست پرشیا
میزبانی وب ، سروراختصاصی و مجازی ، ثبت دامنه
فروش ویژه پنل ارسال و دریافت پیام کوتاه همراه با ماژول whmcs
.....
(وب هاست پرشیا) ارائه دهنده انواع خدمات وب
فروش ویژه بهاری سرور مجازی وبــ هاست پرشیا
میزبانی وب ، سروراختصاصی و مجازی ، ثبت دامنه
فروش ویژه پنل ارسال و دریافت پیام کوتاه همراه با ماژول whmcs
.....
درود
البته کسانی هم هستند که اصلا کار هاست در این سایت نمیکنند و فقط قصدشون راهنمایی هست!
به نظر بنده برای استفاده از اسکریپت نال ovh اصلا توصیه نمیشود به دلیل گیر بودن شدید در این موارد.هتزنر هم جدیدا کمی مشکل ساز شده است.از گزینه های مناسب میتوان به leaseweb هلند اشاره کرد که اگر در قسمت درخواست ها درخواست بدید دوستان بهتر میتوانند آفر بدهند!
در هر صورت بنده نمیگم از این هاستی که دارید کنسل کنید و از جایه دیگر بگیرید اما حرف های این دوستمون هم بیشتر به شرکتهایی که یا خیلی مشتری دارند و برا هر کاری هزینه دریافت میکنند و یا از دانش کافی برای این کار بهره نمیبرند!
موفق باشید!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
سلام شما میخواید بکاپ انتقال بدید به هاست جدیدیتون؟
اگه اینجوریه راهنمایی کنم
شرکت داده پرداز پایا (مسئولیت محدود)
www.payahosting.ir
تخفیف 30 درصدی با ارسال تیکت به واحد فروش 30 درصد تخفیف بگیرید تو خرید هاست
دوست عزیز بعضی از دوستان فکر فروش خود هستند بایت ریستور بشه ممکنه یکم وقت گیر باشه ولی انجام میشه ولی این نیست که پولتونو پس بگیرید و سرویس جدید بگیرید هیچ فرقی نداره مگه حجم بک آپتون از فضای نمایندگی بیشتر باشه اگه نه که میشه ریستور کرد
شرکت داده پرداز پایا (مسئولیت محدود)
www.payahosting.ir
تخفیف 30 درصدی با ارسال تیکت به واحد فروش 30 درصد تخفیف بگیرید تو خرید هاست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)