اموزش اقای فخرایی کاملا درست هست . اگه این کارو انجام بدید به طور صحیح نصب میشه بدون ایراد.
اموزش اقای فخرایی کاملا درست هست . اگه این کارو انجام بدید به طور صحیح نصب میشه بدون ایراد.
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی : saraco@att.net
از اموزش اصلی تاپیک رفتم اما بعد قرار دادن کد در php.ini سرور قطع شد و سایتها نیومد کد پاک شد دوباره سایت ها اومد؟
*من توی همین انجمن یه جا دیدم یکی از مدیران گفته بود نباید اخرین خط php.ini باشه اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه لطفا
جایه این 2 رو عوض کن
zend_extension=/usr/local/lib/ZendOptimizer_5.2.so
zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so
یعنی اینجوری
zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so
zend_extension=/usr/local/lib/ZendOptimizer_5.2.so
و اپاچی رو رستارت کن.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
اقا دست گلت دردنکنه درست شد
سلام من این کارها رو انجام دادم ولی وقتی whmcs رو میخوام نصب کنم ارور
Site error: the file /home/admin/domains/zamime.in/public_html/includes/dbfunctions.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the site administrator.
رو دریافت کردم راه حل چیست ؟
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
داخل SSH هم وقتی دستور PHP -V رو میزنم ارور Failed loading /usr/local/lib/ioncube/ZendOptimizer_5.2.so: /usr/local/lib/ioncube/ZendOptimizer_5.2.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Failed loading /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so: /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so: wrong ELF class: ELFCLASS32
PHP 5.2.17 (cli) (built: Oct 12 2011 22:36:03)
Copyright (c) 1997-2010 The PHP Group
Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2010 Zend Technologies
رو میده
سلام
از روشی که در پست 1 گفته شده اقدام به نصب ioncube کردید یا روش پست 4؟
هر دو روش رو رفتم ولی نشد
این که معلوم چیه؟ zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so
همون فایل که تو مسیر قرار دادیم
این zend_extension=/usr/local/lib/ZendOptimizer_5.2.so
رو از کجا بیاریم؟
کسی نیست ما را یاری کنه؟
بسیار ممنون بسیار مختصر و مفید بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)