-
July 27th, 2012, 00:50
عضو دائم
پاسخ : خرید مسترریسلر با شرایط بنده
با سلام
150تومان با افر خودتون همه چیز نامحدود
و از طریق یاهو ایمیل تلفن تیکت هر مشکلی هر اموزشی خواستید در خدمتیم
هاست |سرو ای تی | سروهاست|دیتاسنتر سرو ای تی<h1>|sarv-it|sar|sarvit|sarwhost|نمایندگی هاست| سرور مجازی | سرور اختصاصی| ثبت دامنه|نمایندگی هاست|هاست لینوکس|
بازهم اگر خواستید از رسیلر استفاده کنید در یاهو و یا از طروق تماس با بنده در ارتباط باشید تا یه تخفیف عالی هدیه کنم
ویرایش توسط sarwhost : July 27th, 2012 در ساعت 00:54
-
-
July 27th, 2012 00:50
# ADS
-
July 27th, 2012, 01:04
ممنون بذارید کامل دوستان مشورت بگیرم و دوستان دیگری که حاضر هستند به بنده کمک کنند اعلام کنند اخر دست مزاحم می شویم باید ببخشید واقعا ممنون دوستان دیگر هم هستند ببخشید از دوستان من تعریف هاست 97 را شنید هاست ایشون خوب هستند به بنده به نظر شما راه میاند برای خرید شناختی روی ایشون دارید ممنون می شم راهنمایی کنید و دوستان برای خرید چه سایت هارا پیشنهاد می کنند و یه کسانی که بدونید راه میان برای کمک را معرفی می کنید ممنون راه دوری نمی ره خدا به همه شما عجرشو بده ممنون از همه بازم نیاز به کمک و راهنمای بیشتری دارم با تشکر
-
-
July 27th, 2012, 09:24
عضو دائم
همیشه باید حساب شده کار بکنید
برای مثال از حجم پایین، مثلا 3 گیگ شروع کنید . زمانی که فضا پر شد آپگرید کنید به پلان بالاتر. اینطوری هم در هزینه صرفه جویی کردید و هم بر اساس نیاز خود سرویس تهیه کرده اید
با توجه به قیمت آشفته دلار ، قیمت های ما هنوز بر اساس یکسال پیش هست و تغییری در آن نکرده است.
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت :
www.host97.net
-
-
July 27th, 2012, 11:08
هاست 97 عالی هستن ولی شما همینطور که دوستان گفتن از کم شروع کنید بهتره
-