سلام.
من یک وی پی اس جدید نصب کردم و تنظیماتشو انجام دادم. با آیپی فرانسه باز میشه و ریموت هم میشه اما با آیپی خودم نمیشه
مشکل از کجا میتونه باشه؟
اینم آیپی اگه میشه پینگ کنید ببینید واسه شما میاد یا نه: 5.9.5.248
دوستان تاحالا در hetzner کسی با این مشکل مواجه شده؟ آیپی برای کاربران ایران بلوک شده و با آیپی های دیگه باز میشه![]()
دست عزیز دلیل اینکه از جای دیگه و از وی پی اس داگی ریموت میده این هست که شبکه داخلی هست
آی پی ها و مک ها رو پاک کنید و دوباره ادد کنید و چند ساعت دیگه روی وی پی اس ست کنید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
من این کار رو کردم.حتی یه وی پی اس از نو نصب کردم اما نشد.الان با هر آیپی غیر ایران به سرور دسترسی دارم اما فقط با آیپی های ایران مشکل دارم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
مک هر آیپی رو از پنل دیتاسنتر میگیرم.مک رو دوباره ست کردم اما مک جدید نبود قبلیه بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)