چرا از USB استفاده نمکنی انداهز یک فلش هست اونهم مثل همنی هرجا قرار هست همراه انتن بده اون usb هم انتن میده اندازه یک فلش مموری هم هست
چرا از USB استفاده نمکنی انداهز یک فلش هست اونهم مثل همنی هرجا قرار هست همراه انتن بده اون usb هم انتن میده اندازه یک فلش مموری هم هست
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
آقا من خونه ام ، نیاز به مودم همراه ندارم .
فقط یه چیزی میخوام که قطعی نداشته باشه مطلقاً .
ایرانسل یا همراه اول پیشنهاد بدید .
مبین نت توی محدوده نیستیم متاسفانه
من خودم در مغازه از مودم usb ایرانسل استفاده می کنم به نظرم اگه wifi برات مهم نیست و زیاد هم کارایی آن چنانی نداره (فقط جاهایی که جمع هستین بدرد می خوره) اگه می خواهی مودم usb بخر الان هم 70 درصد تخفیف میده قیمتش فقط 29.900 تومان است.مودم همراه ایرانسل قیمتش خیلی بالاست اگه wifi نمی خواهی پیشنهاد من usb است.
بله در حال حرکت هم آنتن میدهد اما نوسان دارد
به نظر من اگر به adsl دسترسی ندارید و یا adsl جوابگو نیست خریداری نمایید البته در نظر داشته باشید در هر نقطه سرعت مودم قابل تغییر است اینجا که از طرف خود شرکت آمدند خود خونه را از نظر سرعت تست کردند.
بله مودم از نوع wifi هم بود کارایی اش خوب بود
در ضمن یک قسمت سوکت تلفن هم روی مودم بود که شرکت گفته بود به زودی یک قابلیت استفاده از تلفن هم به مودم اضافه میشود همانند یک خط تلفن بی سیم.
سلام دوستان من مودم جیبی ایرانسل ( 1 مگ ) دارم. دارم از ایران میرم و هر کی به کارش میاد بگه همین جا به بهترین قیمت میفروشمش. ممنون
از کرج یا تهران
بله 1 سال اعتبار داره و همینطور که میدونید الان 270 شده ولی من 200 تومان میفروشم
160 هستم.
بیشتر پولم نمیرسه.
شرمنده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)