البته به شانس هم بستگی داره من ماه اولی که شروع کردم کل سرور تو 1ماه پر شد 24 گیگ فروختم
الانم بعد گذشت این مدت روزی حداقل 3 تا میفروشم
البته به شانس هم بستگی داره من ماه اولی که شروع کردم کل سرور تو 1ماه پر شد 24 گیگ فروختم
الانم بعد گذشت این مدت روزی حداقل 3 تا میفروشم
1-تبلیغ تو گوگل
2-تبلیغ توی سایت های اسکریپت و انجمن های وب
3-- اسپانسر شدن سایت های مختلف
4- کیفیت و پشتیبانی خوب و قیمت ارزان
موفق باشید
فعلا که سایتتون با مرورگر من خط میخی و اگر اینطوری بوده که جای تعجب نیست فروش نداشته باشه
دیگه نظری نیست؟
علم بهتر است یا ثروت؟ ، هیچکدام فقط ذره ای معرفت !
تو این انجمن افر دادید ؟
اگر میتونید تو این انجمن افر بزارید ؟؟
پورتتون چند هست ؟؟سرورتون رو از کجا گرفتید ؟
اگر مناسب باشه من خودم 2تا وی پی اس می گیرم از شما
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
بهتر بود که اول از نمایندگی شروع میکردید و بعد از جمع کردن مشتری کافی سرور اختصاصی خرید میکردید که اینطوری هم ضربه به شما نمیخورد و هم به تعداد مشتری که میخواد بیاد روی سرور شما و بعد از ادامه ندادن راه شما اطلاعاتشون روی زمین بمونه دوست من!
توصیه میکنم از ماه بعد این کار را انجام بدید!
موفق باشید!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
قیمتتون همچین خوب نیست که بالاست خیلی بالاست.
سایتتونم اصلا گویا نیست که چی به چیه
ببینم 250 مگ سالیانه 7 هزار تومان گرونه.
قالب سایت را هم داریم عوض می کنیم.
علم بهتر است یا ثروت؟ ، هیچکدام فقط ذره ای معرفت !
همونطور که دوستان گفتن تاپیک درخواست های اینجا رو هم میتونید پاسخ بدین چند تا مشتری داشته باشین اونا هی خودشون مشتری میارن و مطمئنا مشتری هاتون زیاد میشه .
در مورد سایتتون سعی کنی واضح تر باشه و قالبتون ریپ نباشه یا حداقل مشخص نباشه مثل قالب فعلی شما مخصوصا هیدرش . من خوم شخصا خوم رو بذارم جای مشتری سایت شما رو ببینم نمیتونم اعتماد کنم .
مخصوصا هیدر رو که با پینت ادیت کردین خیلی توی چشم میزنهسعی کنید سایتون رو کامل و بدون اشکال راه بندازین تا اعتماد مشتری رو هم جلب کنید .
موفق باشین .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)