درگاه به پرداخت بانک ملت مشکلات زيادی در تسويه حساب داره و يکسری تراکنش ها رو گم و گور ميکنه.
درگاه به پرداخت بانک ملت مشکلات زيادی در تسويه حساب داره و يکسری تراکنش ها رو گم و گور ميکنه.
سلام
دوست من
بنطر من اینترنت بانک و درگاه بانک ملت خیلی عالیه
چون از طریق اینترنت بانک میتونی هرکاری از جمله حوایه اینترنتی و غیره رو انجام بدی
و واسه درگاه هم من 1 ساله دارم از درگاهش استفاده میکنم که تا بحال مشکلی نداشته
سلام دوباره من هم با نظر شما موافقم ملت خیلی خوبه ولی از وقتی که همه درگاه ها دارن میرن روی سیستم شاپرک قطعی زیاد ولی وقتی شما چندتا درگاه را همزمان داشته باشید دیگه این مشکلات رو ندارید و همیشه سبد شما اکتیو برای همین من از این شرکت فرستنده استفاده می کنم هم ملت داره هم ملی و سامان که البته گفتند تا عید پارسیان و صادرات رو هم اضافه می کنن
سلام
بچه ها هرکی میخواد اسکریپت پرداخت شاپرک همه بانکها رو داشته باشه من یه نفر رو میشناسم که میتونه این اسکریپت رو رایگان در اختیارتون بزاره.
مزایای این اسکریپت اینه چون همه بانکها رفتن روی شاپرک درصد زیاد پرداخت درگاهها ناموفق میشه ولی این اسکریپت کاملا با سیستم شاپرک همخوانی داره و پرداختهارو موفق میکنه.
اسم کسی که این اسکریپت رو رایگان میده آقای همتی هست.
ایمیلش اینه: account_1002@yahoo.com
اینم شماره تلفنش: 09334747764
میتوانید با عضویت در این سایت از درگاه در سایت یا وبلاگ خود استفاده کنید
پرداخت اینترنتی فجرنت
نمیدونم چرا شما هر جا می رسید مشکل برنامه نویسی خودتون را به بانک ملت واگذار میکنید !!!!!!!!!!!!!!!درگاه به پرداخت بانک ملت مشکلات زيادی در تسويه حساب داره و يکسری تراکنش ها رو گم و گور ميکنه.
چرا ما مشکلی نداریم؟
چرا بقیه مشکلی ندارن؟
چرا تا کنون یک تراکنش از ما گم وو گور نشده؟؟؟؟
بارها در این باره صحبت شده
از مدیران خواهشمندم نسبت به این مورد اقدامات لازم را انجام بدن که شما هر باز این موارد را اعلام نکنید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
نمیدونم چرا شما هر جا می رسید مشکل برنامه نویسی خودتون را به بانک ملت واگذار میکنید !!!!!!!!!!!!!!!
چرا ما مشکلی نداریم؟
چرا بقیه مشکلی ندارن؟
چرا تا کنون یک تراکنش از ما گم وو گور نشده؟؟؟؟
بارها در این باره صحبت شده
از مدیران خواهشمندم نسبت به این مورد اقدامات لازم را انجام بدن که شما هر باز این موارد را اعلام نکنید
مشکل برنامه نويسی نبوده و نيست.
شرکت به پرداخت سابقه خوبی در تسويه حساب ها نداره و در اصطلاح يکسری تراکنش ها رو هاپولی ميکنه.
اين موضوع هم فقط مختص ما نيست و افراد زيادی با اين شرکت اختلاف حساب مالی دارن.
نماينده اين شرکت در تاپيک: توضيح خواستن از به پرداخت در مورد تراکنش هایی که بی نتيجه مونده نتونست پاسخ بده.
کارکنان اين شرکت از ادبيات مناسبی برخوردار نيستن که نمونه اون در تاپيک: http://forum.persiantools.com/t245425.html
کلا اين شرکت مشکلات زيادی در تسويه حساب داره و حدود 3 تا 4 درصد از تراکنش ها رو تسويه نميکنه و فقط کسی متوجه ميشه که حساب خودش رو هر لحظه چک ميکنه. اينکه تراکنش های شما گم و گور نشده شانس خوب شما بوده.
سياست به پرداخت ارائه درگاه پرداخت برای هر کاری حتی فروش و ی پ ی ا ن و س ا ک س هستش و در عوض تسويه نکردن بعضی تراکنش ها. اگر دقت کنيد اگر و ی پ ی ا ن فروشا از درگاه به پرداخت بانک ملت استفاده ميکنن.
درسته واسه اینترنت بانک صادرات باید otp بگیری و هزینه اش 20 تومن برای 1 بار هستش اما واقعا ارزشش رو داره . بنده از بانکهای پاسارگاد ملی ملت صادرات سینا و صادرات اینترنت بانک دارم . به نظر من امنیت صادرات و ملی به خاطر رمز یابشون از همه بانکها بیشتره . امکانات هم مثل بقیه هستش .
اینترنت بانک : سامان
درگاه پرداخت آنلاین : پاسارگاد
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)