مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
دوست من
ببینید من الان 2 ساله توی این کار هستم و راستش چنین قیمت هایی رو تا به حال ندیدم
و با اینکه خودمم نسبت به "افر های ارزون با مشخصات بالا " گرون می گم اما بازم اعتراضی ندارم چون این حق مشتری هست
و ما هیچوقت این حق رو از مشتری نمی گیریم اگه کسی هم بخواد با چنین قیمت هایی با پشتیبانی خوب بفروشه من خودم شخصا از ایشون
حمایت می کنم
کلاً نظرسنجی مشکل داره !
مگه میشه چند تا سرویس از چند تا کشور و کمپانی مختلف رو یک نرخ کرد .
اینجوری خوب و بد با هم میسوزن .
نهایتاً بهترین کار اینه که کف قیمت تعیین کنید که هر کی زیر اون داد قیمتش استاندارد نیست !!!
مثلاً بگید که قیمت رم 512 زیر 15 هزار تومن استاندارد نیست .
و مشتری خودش تصمیم بگیره دیگه .
سلام
پس ایشالا کم کم همینجوری قیمت ها داره میاد پایین خیلی از دوستان حتی خود بنده هم مجبوریم قیمت رو بیاریم پایین بعد شما یعنی نمیارین پایین؟ میدونین شما تا چند ماه دیگه شاهد افر های بسیار جالبی میشین؟ اگه به اینده فکر کردین نظرتون رو راجعبش بنویسین
ما که نمیخایم مشتری رو بزور نگه داریم ((: یا اینکه حق انتخاب رو بگیریم ! شما خودتون دو سال تو این کار هستید دوستانی که اومدن 2 ماه اینجا مشتری جمع کردن کردن ملت هم خوب از قیمت پایین بدشون نمیاد اومدن مشتریش شدن ماه سوم جمع کرد و رفت خب این یعنی حق کاربر ضایع شده و حالا دویاره باید سرور جدید بگیره و .. هزار مکافات
به نظرم این کار چنتا مزیت داره :
1- هر روز پا نمیشیم بیایم اینجا گله کنیم بجاش وقتمون رو میزاریم 2 تا مطلب درست حسابی میزاریم
2- احترام به کار خودمون و کاربر
3- اشتیاق بیشتر برای سرویس دهی با کیفیت تر و بهتر
4- افزایش رقابت کیفی بین فروشنده ها (نه رقابت قیمت)
و ....
موفق باشید
نگران قیمت های پایین نباشید ....
گندش 1-2 ماه دیگه در میاد......
افراد زیادی اینجوری بودن
همین پارسال پایاسرورو یادتون رفت؟!! خطیبی د--ز--د بزرگ که هوزم به من بدهکاره!!!
یا همین 6ماه پیش دکتر وی پی اس رو یادتون رفت؟!!
این ها همه گزری هست 70 درصدشونم آخرش ختم میشه به ک-ل-ا-ه ب-ر-د-ا-ر-ی.....
موفق باشید
من بازم روی حرف خودم هستم
ولی می دونم ویقین دارم که چنین افرادی 1 ماه هم دوام نمی ارند
مثالاش هم atilnic و ...... هست که تا 2 ماه نشده می پرند و معلوم نیست کجا ؟ شما زیاد نگران نباش
همه چی درست می شه ولی می شه گفته hasun رو جامه عمل پوشانید :D
ویرایش توسط hpnn.wm : July 14th, 2012 در ساعت 23:50 دلیل: حف = حرف
این موضوع تکراری و نتیجه ای نداره به نظر من ..
حرف شما 2 بزرگوار کاملا متین
یک سوال جالب
خود شما بزرگواران بنده و خیلی از دوستان دیگه از صبح تا ساعت 2-3 شب اینجا هستن دارن زحمت میکشن تا مشتری جمع کنن حواسشون به تیکت ها باشه که کیفیت کارشون رو بالا ببرن
یک کارگر زحمت کش روزی از ساعت 8 صبح تا 5 عصر کار میکنه ساعتی15-20 هزار تومان کم کم در امدش هست
ظاهر کار ما خیلی اسون هست ولی وقتی واردش میشی تازه میفهمی چقدر مشکلات داره سوال این هست ایا کار ما کمتر از اونا ارزش داره؟ خودتون که این کاره هستین از صبح تا شب پای سیستم هستیم و داریم سرویس میدیم
من اینجوری حساب کردم باید حدود 45 تا 50 درصد هزینه ای که واسه ی هر سرور می کنیم درامد داشته باشیم یعنی اگه سرویس رو 400 تومان گرفتیم حداقل 350-400 درامد باشه
این نظر من بود چون کار خودمو با ارزش میدونم و فک کنم انقدر ارزش داشته باشه که از صبح تا شب میشینم چشمو میزارم حتی جمعه ها
با تشکر
حالا شما اگر به نتیجه رسیدید من حمایت میکنم به شخصه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)