کلن هاست های ایران بخاطر نزدیک بودن سرور اصلی پینگ پایینی میدن و سرعت لود بالایی دارن ولی پهنای باند کمی میدن ..
کلن هاست های ایران بخاطر نزدیک بودن سرور اصلی پینگ پایینی میدن و سرعت لود بالایی دارن ولی پهنای باند کمی میدن ..
افرانت توصیه میشه من باهاشون کار کردم و از کیفیت خوبی برخوردار بود .
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
تصویر نامه عذر خواهی شرکت محترم سامان سیستم از افرانت بابت ادعای مفقود شدن سرور، پیوست می باشد.گویا ایشان با یکی از شرکت های همکارشان مشکلاتی داشتند و در این میان موضوعاتی را به افرانت نسبت داده بودند که خلاف واقع بوده و پس از روشن شدن موضوع با نامه پیوست عذر خواهی نمودند.از شرکت محترم سامان سیستم درخواست گردید موضوع را راسا در این فضا و در کنار پست های قبلی منعکس نمایند که متاسفانه پیگیری ها به نتیجه نرسید و لذا جهت شفاف شدن موضوع و بنا بر عرف جاری در این فضا تصویر نامه قرار گرفت.
Saman System.jpg
ممنون دوستان عزیز! تصمیم خودم رو گرفتم. از افرانت میگیرم
روزگارتون شاد.
ما الان از پارس انلاین داریم میزبانی میکنیم سایت های بزرگی هم روی سرور های ما هست و اصلا نه قعطی داشتیم و نه چیزی اینطوری در مورد دیتاسنتر های ایرانی حرف نزنید دیتاسنتر تبیان بله قبول دارم چون بیشتر پشتیبانی رو روی سایت های دولتی میزاره تا خصوصی و شخصی باتشکر.
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
دوستان عزیز به نظر من هم افرانت بهتره چون افرانت میزبانی بیشتر سایت های دولتی و خصوصی ایران رو نسبت به پارس انلاین در اختیار داره
توجه کنید که قیمت افرانت برای استفاده شخصی هم مقورن به صرفه نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)