Chat Software, Flash Chat Hosting, Video Webcam Audio, Chat Server, Live Help, IM, Facebook-like Messenger
اسکریپت تجاری هست و قبلا نمونه های زیادی را بر روی سرور نصب کرده ایم
نیاز به میزبانی اختصاصی دارید
Chat Software, Flash Chat Hosting, Video Webcam Audio, Chat Server, Live Help, IM, Facebook-like Messenger
اسکریپت تجاری هست و قبلا نمونه های زیادی را بر روی سرور نصب کرده ایم
نیاز به میزبانی اختصاصی دارید
مهندس مصطفی رضوی
واحد فروش و بازاریابی فن آوری اطلاعات دهکده وب
info at webvillage dot ir
02537753093
بهترین گزینه برای راه اندازی چت روم ( کاری به اقتصادیش نداریم ) ، 123Flash chat هست که اصلا نیازی به تعریف و تمجید نداره !
ولی ، سیستم های دیگه هم هستن مثله Im chat Pro که سیستم های خوبی هستن ( این مورد فول اجاکس هست و کمی به سرور فشار میاره ) که میشه باهاشون کار کرد .
چند وب سایت دیدم که سیستم هایی به نسبت خوبی دارن ، مثله : begomago.com و ... اما این کجا و آن کجا ... !
در ضمن ، وب سایت farsibechat هم از سیستم 123Flashchat استفاده کرده .
موفق باشید .
می دونم که خیلی وقت ار آخین پست می گذره ولی برای کمک به کسانی که میخواهند سیستم چت را بندازند این مطلب رو عرض می کنم .... (برای اینکه خودم در این مورد خیلی ضرر کردم )
اکثر این اسکریپت ها و برنامه با زبان فارسی مشکل دارنند ... مخصوصا در نوشتن حرف " ی " که کلا کلمات رو به هم میریزنند
یک اسکریپتی پیدا کردم که این مشکل رو ندار لینکش رو میگذارم
ارزون هم هست 300$ و 450$ ... می ارزه و امکانات خوبی هم داره
چت صوتی و تصویری دارای زبان فارسی
توی ایران به وب سایت چت تصویری اجازه فعالیت می دن؟ارزون هم هست 300$ و 450$ ... می ارزه و امکانات خوبی هم داره
تا الآن که به کسی گیر ندادند
و خود من 2-3 تا چت روم برای چند جا راه اندازی کردم و مشکلی نداشتند ...
جدیدا همه چیز مجوزی شده. فرومها، شبکه های اجتماعی، فروشگاهها و...و خود من 2-3 تا چت روم برای چند جا راه اندازی کردم و مشکلی نداشتند ...
برای چت صوتی و تصویری مطمئنید که قانون خاصی وجود نداره ؟
اگر به صورت رسمی و شرکتی بخواهید کاری انجام بدهید ، خب حتما باید دنبال مجوز و ... باشید ولی تقریبا 99٪ مشتریای بنده که تا حالا نه مجوزی گرفتند و نه تو این 4 - 5 سال کسی بهشون گیری داده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)