بیا از gnax بگیریم برات رو هر سروری پوله یک ماه بده دو ماه استفاده کن
یعنی ماه دوم رایگان
بیا از gnax بگیریم برات رو هر سروری پوله یک ماه بده دو ماه استفاده کن
یعنی ماه دوم رایگان
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
به تاریخ این تاپیک هم توجه کنید لطفا:
09-11-21,
1 ماه پیش ایجاد کردم.گرچه اشکالی نداره راجبش بحث بشه.اما من به شخصه leasweb رو واقعا ترجیم میدم.سرعت.آپتایم.نداشتن قطعی تنها چیزیه ه مشتری میخواد.برعکس برای هاستینگا قیمت هم مهمه برای همین leasweb رو ترجیح نمیدن.
سلام
ممنون می شوم که اطلاعات کامل تر از سرور خودتان را در Caro ( یا اگر قبلا داشته اید ) شامل آی پی و .... را برای من پیغام خصوصی ارسال کنید تا بتوانم دقیق تر بررسی کنم.
با تشکر
والا این تاپیک مال قبلا هست. الان بزارید بگم حداقل تجربم چی بوده از کار و بقیه. کار واقعا دروغ نباشه یک هیولاست.من دو تا فایل دانلودی 4 گیگ گزاشتم از لس وب و کارو . آقا لس وب هر 2 ساعت چند ثانیه قطع میشد و دوباره وصل.کسی که سایتش رو این سروره مطمعنن متوجه نمیشه. چون هر 2 یا چند ساعت 3 یا چندین ثانیه قطع بشه فکر میکنه از اینترنتشه اما در واقع اینطور نیست.یک رفرش میکنه سایت بالا میاد و میگه مشکلی نبود.سرعتشم که ماشالا به قدری بالاست که آدم گیج میگیره و میگه عجب سروری!.اما برعکس کارو سایت روش میزاری دیر بالا میاد و دلیلش هم همان دوری مسافت هست فکر کنم که دوست خوبمون گفتند.ولی این 4 گیگ رو اقا ما گزاشتیم 14 ساعت طول کشید دانلود اما قطع نشد! برای همین میگم کارو هیولاست.از نظر من ماها که تو ایرانیم کارو برای دانلود و فایل دانلود واقعا عالی هست اما سایت هلند لس وب.بازم میگن نظرم بود.
ولی کاش میشد این لایت اسپید رو کسانی که سرور کارو دارند هم روش نصب میکردند. حداقل سرعت بارگزاری رو بالا میاورد.متاسفانه من تمام کسانی رو که دارند از سرور کارو استفاده میکنند رو دیدم. تقریبا 98 % آپاچی دارند روش.برعکس leasweb که همش لایت اسپیده
ویرایش توسط delta : December 22nd, 2009 در ساعت 19:46
البته در مورد موضوع لایت اسپید دقیقا با شما موافق هستم. این موضوع یکی از مواردی است که باید پیگیری شود. انشالله طی چند وقت آینده در این مورد هم سعی می کنیم که پیشنهاد های کامل تر و بهتری داشته باشیم .
خوشحال می شوم اگر سایر اشکالاتی که در مورد سرور کارو مشاهده کردید برای من پیغام خصوصی کنید
اگز به پیشنهاد هست :
ای پی ها و سوکت های کارو با ایران خیلی مشکل داره
لایسنس های کارو مخصوصا سی پنل خیلی برای ایران خوبه
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)