-
June 22nd, 2012, 13:54
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور مجازی ویندوز ایران

نوشته اصلی توسط
yonker
نه .. خواهش میکنم... شما آقایی... فقط یه نکته رو بهتون یاد آور بشم که سروش رسانه ای که شما میگید به غیر از هزینه ی بالا و پشتیبانی فنی غیر فنی!!!! من چیزی ازشون نه شنیدم و نه دیدم...
بهتره یه سر به پارس آنلاین یا افرانت هم بزنید یا حتی تبیان!!!!
شما هم منو ببخشید اگه جسارت کردم و اینو گفتم... فقط خواستم اطلاعاتمو منتقل کرده باشم ( بالاخره اینجا فروم هست و مکانی برای تبادل اطلاعات)
موفق باشید
پهنای کل کشور توسط زیر ساخت مخابرات و سروش رسانه داده میشه.
هنوز تحقیق نکردم درباره پارس آنلاین اما از سه نفر که پرسیدم پارس انلاین هم از سروش رسانه پهنا میگیرن.(100% اطلاع ندارم درباره شرکت خصوصی به نام پارس انلاین).
به افرانت هم سر زدیم و ار خجالتشون کم کم در میایم با این قیمت های فضاییشون(چند وقت آینده متوجه میشید)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
June 22nd, 2012 13:54
# ADS
-
June 22nd, 2012, 14:00

نوشته اصلی توسط
roobinaserver
پهنای کل کشور توسط زیر ساخت مخابرات و سروش رسانه داده میشه.
هنوز تحقیق نکردم درباره پارس آنلاین اما از سه نفر که پرسیدم پارس انلاین هم از سروش رسانه پهنا میگیرن.(100% اطلاع ندارم درباره شرکت خصوصی به نام پارس انلاین).
به افرانت هم سر زدیم و ار خجالتشون کم کم در میایم با این قیمت های فضاییشون(چند وقت آینده متوجه میشید)
افرانت شاید یک مقدار قیمت هاشون زیاد باشه ولی حد اقل خیال آدم بابت پشتیبانی راخت هست...
پارس آنلاین هم تا جایی که من میدونم لینک اختصاصی داره و بخش بزرگی از پهنای باندش هم توسط ست لایت یا ارتباط ماهواره ای تامین میشه و از این لحاظ از زیرساخت هم جلو تر حرکت میکنه (تا جایی که من اطلاعات دارم خود شرکت پارس آنلاین یک isp هست و ارتباطات adsl بخش عظیمی از کشور رو هم به عهده داره)
-
-
June 22nd, 2012, 14:08
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
yonker
افرانت شاید یک مقدار قیمت هاشون زیاد باشه ولی حد اقل خیال آدم بابت پشتیبانی راخت هست...
پارس آنلاین هم تا جایی که من میدونم لینک اختصاصی داره و بخش بزرگی از پهنای باندش هم توسط ست لایت یا ارتباط ماهواره ای تامین میشه و از این لحاظ از زیرساخت هم جلو تر حرکت میکنه (تا جایی که من اطلاعات دارم خود شرکت پارس آنلاین یک isp هست و ارتباطات adsl بخش عظیمی از کشور رو هم به عهده داره)
آخه یک مقدار نیست عزیز تو بهرش برید بیشتر از یک مقداره.
در مورد پشتیبانی فنی صحبتی نمیتونم بکنم چون مایی که میریم کلو میکنیم در سروش فنی با خود ما هست و به سروش یا ... ربطی پیدا نمیکنه. حتی افرانت به کلو کار نداره.
تو ایران طبق سیاست های کشوری در فعلا حرف اول اینترانت هست مخصوصا هم برای گیم سرورها یه جورایی سرعتش را بخوایم در مقابل اینترنت جهانی مقایسه کنیم که الان داریم در منازل میشه برای ما سرعت فضایی
و هدف هم در آینده فقط اینترانت هست.
پس چه بهتر که از اول جا و مکان آدم در آینده تضمین شده باشه درسته؟
سروش رسانه صدا سیمای کشور خدمات اینترانت رو فراهم میکنه.
بعدا میرسه به شرکت های خصوصی مثل پارس آنلاین و افرانت.
تبیان شاید در کنار سروش چنین اقدامی بکنه چون یه سرشون وصله به ... توضیح ندم بهتره.
هر پیشرفتی بخواد انجام بشه اول تو دستگاه های دولتی انجام میشه مثل سروش.
از سال 1385 تا کنون
-
-
June 22nd, 2012, 14:26

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
آخه یک مقدار نیست عزیز تو بهرش برید بیشتر از یک مقداره.
در مورد پشتیبانی فنی صحبتی نمیتونم بکنم چون مایی که میریم کلو میکنیم در سروش فنی با خود ما هست و به سروش یا ... ربطی پیدا نمیکنه. حتی افرانت به کلو کار نداره.
تو ایران طبق سیاست های کشوری در فعلا حرف اول اینترانت هست مخصوصا هم برای گیم سرورها یه جورایی سرعتش را بخوایم در مقابل اینترنت جهانی مقایسه کنیم که الان داریم در منازل میشه برای ما سرعت فضایی
و هدف هم در آینده فقط اینترانت هست.
پس چه بهتر که از اول جا و مکان آدم در آینده تضمین شده باشه درسته؟
سروش رسانه صدا سیمای کشور خدمات اینترانت رو فراهم میکنه.
بعدا میرسه به شرکت های خصوصی مثل پارس آنلاین و افرانت.
تبیان شاید در کنار سروش چنین اقدامی بکنه چون یه سرشون وصله به ... توضیح ندم بهتره.
هر پیشرفتی بخواد انجام بشه اول تو دستگاه های دولتی انجام میشه مثل سروش.
پارس آنلاین که مطمئن باشید اگه دستش توی کار نبود نمیتونست همچین تشکیلاتی راه بندازه!!! یه سر به سایتش بزنید و حتما دیتا سنترشونو ببینید.... اینطور که من شنیدم مستقیما به فیزیک نظری هم متصل هستند و خیلی چیزای دیگه که نمیشه گفت...
-
-
June 22nd, 2012, 14:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
yonker
پارس آنلاین که مطمئن باشید اگه دستش توی کار نبود نمیتونست همچین تشکیلاتی راه بندازه!!! یه سر به سایتش بزنید و حتما دیتا سنترشونو ببینید.... اینطور که من شنیدم مستقیما به فیزیک نظری هم متصل هستند و خیلی چیزای دیگه که نمیشه گفت...
خیلی چیزای دیگه مثلا مدیر پارس آنلاین از دوران قبل از این ریاست جمهوری نامه کتبی ...
خیلی چیزاش رو میدونیم عزیز ما یک ساله همش تحقیق کردیم و ساکن خود تهران هستیم و دسترسی فیزیکی هم به همه داشتیم. خیلی نکات و فاکتورها را کنار هم گذاشتیم که تبیان و سروش فعلا سرتر در آمدن.
سایت پیوندها نیز بر روی سرورهای تبیان میباشد.
از سال 1385 تا کنون
-