-
June 17th, 2012, 12:25
91درصد تخفیف، شیرینی خرید مایا
با درود
به میمنت عید مبارک مبعث حضرت رسول و تغییر مالکیت گروه فناوری مایا در سال 91، در نظر است یک شیرینی بسیار بسیار ویژه به کلیه فعالان سایبری اهدا شود. پس امیدوارم تخفیف 91 درصدی برای سفارشهای جدید کلیه هاستها، به کام خریداران شیرین آید.
مدت زمان اعتبار این تخفیف، از فردا تا پایان همین هفته (جمعه 2تیر) درنظر گرفته شده است و برروی هاست های ماهیانه این کد تخفیف قابل اعمال است. کد تخفیف مربوطه را لطفاً از لینک کدهای تخفیف تهیه نمایید.
با احترام و سپاس
محمد عباسی
-
تعداد تشکر ها ازMaya به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2012 12:25
# ADS
-
June 19th, 2012, 15:23
پاسخ : 91درصد تخفیف، شیرینی خرید مایا

نوشته اصلی توسط
seyyed_ahmad
و با اون سابقه و کیفیت تازه قیمتها از هاست دی ال هم بیشتر هست !!!
همانطور که دوستان در جریان هستند مدیریت و کل تیم مای تغییر کرده اند ممنون از نظر شما
لطفا اسپم در پست فروش ارسال نکنید به زودی شما هم تعداد پستتون به 100 میرسد !
ممنون
-
-
June 19th, 2012, 15:25
دو نوع تخفیف دیگه هم اضافه شد
81 درصد برای هاست مععمولی
و 71 درصد برای وی پی اس
تنها سه روز دیگر باقی است
-
-
June 19th, 2012, 17:50

نوشته اصلی توسط
Maya
همانطور که دوستان در جریان هستند مدیریت و کل تیم مای تغییر کرده اند ممنون از نظر شما
لطفا اسپم در پست فروش ارسال نکنید به زودی شما هم تعداد پستتون به 100 میرسد !
ممنون
به عنوان آخرین پست و جهت اطلاع مدیریت محترم جدید مایا ، اولا فکر کنم قانون 100 پست دیگه برداشته شده و منم تو کار هاستینگ نیستم که بخوام صد پست داشته باشم، ضمنا منم از همون دسته از مشتریان سابق و ناراضی شما هستم که پول یک سال هاست حرفه ای رو دادم و بعد از یک ماه کلا بی خیال هاست و پول شدم و متاسفانه هنوز نام سایت بنده در سمت راست سایت شما تو لیست مشتریان هست !!!
-
-
June 20th, 2012, 12:02

نوشته اصلی توسط
seyyed_ahmad
به عنوان آخرین پست و جهت اطلاع مدیریت محترم جدید مایا ، اولا فکر کنم قانون 100 پست دیگه برداشته شده و منم تو کار هاستینگ نیستم که بخوام صد پست داشته باشم، ضمنا منم از همون دسته از مشتریان سابق و ناراضی شما هستم که پول یک سال هاست حرفه ای رو دادم و بعد از یک ماه کلا بی خیال هاست و پول شدم و متاسفانه هنوز نام سایت بنده در سمت راست سایت شما تو لیست مشتریان هست !!!
مشکلی نداره هدف ما جلب حداکثری رضایت مشتریان هست در هر صورت در خدمت شما هستیم
موفق باشید .
-