صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 11 , از مجموع 11

موضوع: سوال - ماژول سرور IBSng برای whmc

عضو جدید sirpasha آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    154
    تشکر شده در
    103 پست

پیش فرض پاسخ : سوال - ماژول سرور IBSng برای whmc

دوستان ! Virtual Freer اوایلش خیلی خوب بود ! تعداد کاربر که زیاد میشه بعضی از اکانت های توی دیتابیس رو به چند نفر میفروشه ! باعث میشه شما سر در گم بشید. بدی دیگه ی این سیستم اینه که یوزری که تحویل میده قابلیت ریشارژ نداره و یوزر مجدد باید بیاد برای ماه جدید یه یوزر و پسورد جدید حفظ کنه ! من نزدیک به ۵ ساله که همه مدلشو تست کردم و در نهایت رو آوردم به WHMCS. قابلیت هاش میشه پشتیبانی و آموزش و تیکت و ایمیل تعلیق و صدور صورتحساب و خیلی چیزای دیگه اشاره کرد. یه خوبیه دیگه که این دوستمونم دنبالشه اینه که میتونی محصول رو Hidden کنی بعد از طریق لینکی که میدی به کاربر حالا از یاهو یا هر جای دیگه بهش بفروشی ! قسمت بازاریابیشم خودش کلی مشتری برات میاره ! همه اینارو گفتم که بگم این ماژول نال شده IBSng برای WHMCS بدرد نمی خوره ! بالای ۲۰-۳۰ مدلشو دانلود کردم اما همش مثل همه ! ارورشم بعد از نصب کامل از تو پنل مدیر : Order Accept Encountered Problems
    n | ن نمیدونم این n پایینش چیه !تنها چیزی که به ذهنم رسید IBSNG_SERVER_PORT و Session_timeout میتونه باشه که برا اونم کلی تحقیق کردم اما نه تو سایت پارس پویش نه تو سایت فراسو و نه هیچ جای دیگه آمار درستی پیدا نکردم ! به شخصه برای اینکه بتونم چیز بفروشم :دی تصمیم دارم جوملای اختصاصی شده ی خودمو + کامپوننت فروشگاهی خوبی که قابلیت اتصال به زرین پال هم داره راه اندازی کنم بعد بیام یوزرارو تو WHMCS که کنارش نصب می کنم Sync کنم که ماه تا ماه براش ایمیل و اس ام اس بره که یه وقت مشتری نپره ! :دی حالا اگه اینجا کسی هست که میتونه ماژول نال شده رو اوکی کنه بگه ، منم اگه شاپینگ جوملاییم اوکی بشه با قیمت خیلی پایین میذارم واسه دانلود ! در حد ۳۰-۴۰ تومان فک کنم خوب باشه !

2. تعداد تشکر ها از sirpasha به دلیل پست مفید

3. # ADS

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)