من نمیدونم این آقا قبلا چطوری سرویس میداده ولی الان آشغال شده . آدمو بیچاره میکنن . نه جواب تیکت میدن نه تلفن . وقتی هم جواب میدن کلا پاست میدن به همدیگه تا خودت خسته بشی .
]نوشته اصلی توسط parsa7
]نوشته اصلی توسط smail_f
نوشته اصلی توسط aligoli
نوشته اصلی توسط novinline
نوشته اصلی توسط serverstar.ir
نوشته اصلی توسط RoobinaServer
نوشته اصلی توسط mobinhost.david@gmail.com
نوشته اصلی توسط majam
نوشته اصلی توسط mayaweb
نوشته اصلی توسط tarahiha
نوشته اصلی توسط zo0ofa
ویرایش توسط ServerDL.com : June 6th, 2013 در ساعت 13:15
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
سلام خسته نباشید من بار آولمه از ایشون میخوام سرویس بگیرم . دوستانی که سرویس گرفتن یا خودشون میتونن منو راهنمایی کنند که سرعت آپلود و دانلود وی پی اس هاشون چقدر هستش ؟
یعنی به خاطر شیر شدن کم شده یا همون کیفییت استاندارد رو داره ؟
ممنونم از پاسختون ؟
بنده از ایشون سرور تهیه کردم چند روزه مارو سر کار گذاشته جواب تیکت که نمیده سرورم که کلاً Down واقعاً متاسفم که کار به جایی رسیده با سابقه ها هم اینطوری شدن !
اگه واقعاً سرورای منو با اعتبار 30 روز کامل تحویل نده حلالش نمیکنم ، باشه سر وقتش پس میده این طلبو
با توجه به گذشت 4 روز 2 تا سرور رو تحویل دادن و 4 روز نیز اضافه کردن به اعتبار سرور یعنی 34 روز ، کیفیت سرورهای جدید تایید میشه امیدوارم Uptime هم ادامه داشته باشه.
یکم اعصابم خورد بود چون از یکی دیگه از فروشنده های اینجا Vgig که رسماً همه مشتریاشو پیچوند منجمله خود من ، کلاً باعث بدبینی من به این اتفاقات شد. با تشکر از ServerDL.com
ویرایش توسط aliemad : June 12th, 2013 در ساعت 02:25
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)