انفورماتیک رویای پارسیان ارائه کننده انواع خدمات تحت وب،سرویس های پهنای باند و طراحی شبکه و دوربین مداربسته با 10 سال سابقه ( از تیرماه 1386 )
( دامین،هاستینگ،VPS,VDSوسرور اختصاصی ) فروش ویژه VDS
اینجا میتونید مشخصات کل سرور رو ببینید
Kimsufi - votre gamme de serveurs dédiés à partir de 14.99 Euros/mois !
سرور سوم که رم 24 هست رو من گرفتم
از performance مجازی سازتون چک کنید که میزان یوزیج هارد چقدر هست.
بعد میزان یوزیج نتورک هر vps رو هم چک کنید.
حالا من باید چیکار کنم این درست بشه![]()
از توضیحاتی که دوستان دادن نتیجه میشه گرفت که ایمیل بزنید دیتاسنتر بگین هارد رو بررسی کنن.
این مشکلِ یکی دو نفر نیست ...Kimsufi انگار واقعا یکم مشکل داره ..![]()
اکثر هاردهای کمی سوفی مشکل داره هستند حالا بعضیها میان جبهه میگریند و میگن ما داریم سالمه یا مشکلی که در کل شانسی هست ( من خودم یکش حدود 2 ماه پیش دستم بود هادرش تعطیل تعطیل بود برای تست یک مورد گرفته بودم روش 1 یا 2تا ویپیاس بود دست مشتری هم نبود وقتی توی دیتا استورش داشتی اپلود میکردی یا از دیتا استور روی سرور دانلود میکردی حسابی قاط میزد یا اینکه وقتی یک هادر کریت میکردی و یا ویپیاس میساختی کلی زمان میبرد تا هارد بسازه
در ضمن بقول فروشندگان افرهای کیم سوفی توی همین انجمن حدود 2 یا 3 ماه هست که سخت افزارهای جدید داره استفاده میشه ( قبلش یعنی نو نبودن )و جالب اینکه حدود حداقل 80% سورهای فورخته شده کیم سوفی مربوط به 2 یا 3 ماه قبل هست
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
حالا ما یه پیام به دیتا سنتر میزنیم ببینیم چی میشه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)