ممنون دوست عزیز واقعا اگر کاری کنید که مورد استفاده بشه واقعا جای تشکر و قدردانی داره چون من نسخه های که نال هم بود تست کردم نشد اگر اینو درست کنید کاری بزرگی کردید و خیلی ها را خوشحال چون خیلی به این افرونه نیاز دارند بعضی ها مثل من که یه معلول از کار افتاده هستم دارمدی ندارم به اون صورت که لایسنس بخرم بگذریم خوشحال شدم بفرماید این نسخه را نال کنید فقط چقدر زمان می بره در ضمن دوستان باید از این دوست عزیر ما تشکر کنند که این کار می خواند انجام بدهند من به نوبه خودم ازتون تشکر می کنم
http://uplod.ir/dl6jqpubs15e/jwhmcs-...m#.UQZXjVLmXCM
خوب خوبه
فقط این برای نسخه چند است چون دارم نصب می کنم می خوام بدونم
خدا بزرگتر از آن است که من و تو فکر می کنیم
اجازه بدین من چک کنم چشم
عزیز نال شد تا چند دقیقه دیگه بهت می دم
ممنون ازت دوست عزیز 1.5
به من این خطا رو میده
Unable to write entry
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
من امتحان کردم هم روی نسخه 1.5 و هم 2.5 البته تغییری دادم که می تونید دانلود کنید
سلام ممنون دوست عزیز دمت گرم من نصب کردم و کار کرد ولی الان باید چه جوری بیارمش صفحه لوگین را تو سایت راستی یه نظر برای اینکه این ماژول خیلی ارزش داره و با قیمت بالا فروخته می شه سورپرایز کنید لینک ها را بر دارید بعد نظر سنجی کنید ببنید چقدر تو نظر سنجی شرکت می کنند یعنی چقدر تمایل به استفاده و چقدر تمایل به خرید لایسنس دار هستند البته این نظر شخصی بود دوستان امیدوارم ناراحت نشند ممنون ازت بازم ممنون
ممنون دوست عزیز کار می کنه ولی یه مشکلاتی داره مثلا بعد لوگین که می شه لوگین شده ولی بعد که می ره صفحه اول مثل اینکه تا حالا لوگین نشدی در صورتی که شد بعد هم تو یک فایل هاش هم حتما باید ادرس سایت را گذاشت ویلا کار نمی کنه نظراتون چی هست ممنون بازم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)