ویرایش توسط RoobinaServer : May 30th, 2012 در ساعت 01:08
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
انفورماتیک رویای پارسیان ارائه کننده انواع خدمات تحت وب،سرویس های پهنای باند و طراحی شبکه و دوربین مداربسته با 10 سال سابقه ( از تیرماه 1386 )
( دامین،هاستینگ،VPS,VDSوسرور اختصاصی ) فروش ویژه VDS
دوستان اولین مورد اورسل باید در نظر گرفت دومین مورد لیمیت کردن پشت پرده صاحب سرور رو باید در نظر گرفت چون 1024 میدن به مشتری ولی داخل ESXi مشتری محدود کردن و بنده خدا هم خبر نداره
انشالله چنین چیزی نباشه و بی طرف دارم میگم سرور با منابع اختصاصی بدهند نه ......
با تشکر
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام به همه
اول اینکه به قول دوستمون این مسائل توی این انجمن خیلی عادی شده
خیلی ها با یه قیمتهایی جلو میان که مشتری گول بخوره تاپیک جالبی راجعب رم 2 گیگ و 4 گیگ سرور مجازی هست که بخونید کاملا متعجب میشید طرف قیمتی برای 2گیگ داده که من رم 512 رو هم نمیتونم اون قیمت بدم
و سرورهاشو 9ماهه میفروخته ، برو تاپیک رو ببین چند نفر متضرر شدن و چه وضعی درست شده و طرف پولها رو گرفته و هاپولی کرده
متاسفانه مشتری ها تا قیمت پایین رو میبینن دست و پاشون شل میشه و سریع گول میخورن
شما كه داريد خيل راحت در اين تاپيك از اعتبار صحبت ميكنيد سري به سايت ما بزنيد ببينيد كه قالب سايت اختصاصي بوده و اديتي نيست و هزينه 600 تومان طراحي برداشته و لايسنس whmcs و ... و داراي 2 درگاه ملت و ملي كه نشان از اعتبار سايت ما هست ، شما از اعتبار حرف نزنيد كه درون سايتتون آيدي ياهو گذاشتيد و با زرين پال داريد فروش ميكنيد ، بگذاريد كساني بررسي كنند كه داراي سايت معتبر و در حد ما هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)