قبلا به همچین مشکلی خوردم، منتظر باشید تا دامنه کنسل شود و هزینه رو براتون عودت بدند !!!
قبلا به همچین مشکلی خوردم، منتظر باشید تا دامنه کنسل شود و هزینه رو براتون عودت بدند !!!
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
ما هم یک مدت یک دامنه در همین موارد بود رفتیم ثبت کنیم نامه می خواست پیگیری کردیم نشد و بعد مدتی رفتیم دیدم این دامنه را کلا ممنوع کردند برای ثبت !
همونطور که دوستان فرمودند این دامین چون مذهبی هست باید مجوز داشته باشید که فکر کنم یادشون رفته ممنوع کنند
چون اگر اهمیت کمتری داشت از شما مدارک می خواستندوتعهد تا ثبت بشه اما مجوز وزارت ارشاد فکر کنم فرستادن دنبال ..
هست.
اینطوریشو ندیده بودم
ولی برای دامنه ی thevampirediaries.ir بهم پیام دادن که شاید این برخلاف قانون ایران و از این مسائل باشه باید یک تعهد کتبی + کپی کارت ملی و امضا بفرستید . منم فرستادم و ثبت شد !
سلام.. نیک به بعضی از کلمات و حروف حساسه.. چون اسم دامین انتخابی شما روی این لیست بوده این ایمیل اومده..
و همین باعث کم توجهی به دامنه ir میشه !![]()
سلام
هفته پيش يه دامنه ثبت كردم كه تعهد نامه و اسكن كارت ملي داديم و ديروز يه دامنه ديگه خواستم ثبت كنم كه همين پيام مجوز از وزارت ارشاد رو دادن
جالب اينكه من حتي برا يكي از دامنه ها به وزارت ارشاد هم مراجعه كردم و با وجود اينكه يكي از آشنايان اونجا كارمند بود و همراه ما اومد تا واسطه بشه برا تسريع كار ، ولي مسئولش گفت اين دامنه ها فقط به سازمان هاي دولتي و يا نهاد ها و يا موسسات رسمي كه زير نظر وزارت خونه هستن داده ميشه و به افراد حقيقي داده نميشه
كلا پيام دادن كه بريد مجوز از وزارت ارشاد بياريد يعني بطور كل بيخيال اون دامنه بشيد و نميتونيد بگيريد !
يا علي
ویرایش توسط morteza.pr : December 30th, 2012 در ساعت 00:55
منم همین مشکل رو داشتم
با دامنه ی خدم
ثبت دامنه ی مذهبی نیاز به مجوز وزارت ارشاد داره
نمیدونم کجا خوندم تو ایرنیک بود تو ساماندهی بود
خلاصه اگه دامنه ماهیت مذهبی داشته باشه این مجوز رو میخوان
همچنین دامنه های مربوط به مسائل ج نسی و ... نیاز به مجوز کتبی داره . مثلا من دامنه xxy رو خواستم ثبت کنم همین مدارک رو خواستن !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)