-
May 27th, 2012, 17:43
عضو جدید
پاسخ : انتخاب یه سیستم مدیریت محتوای مناسب واسه سایت های شخصی اما حرفه ای - فوری
راستی چرا تو نصب PHPNUKE رو لوکال هاست ( wampserver ) از مرحله سوم به بعد این ارور رو میده؟:
Parse error: syntax error, unexpected '}' in C:\wamp\www\install\import.php on line 832
یه عکس هم از محیط ارور گرفتم... Untitled.jpg
-
تعداد تشکر ها از mehdibukani به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2012 17:43
# ADS
-
May 27th, 2012, 17:59
-
تعداد تشکر ها ازphp.online به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2012, 18:09
عضو جدید
پاسخ : انتخاب یه سیستم مدیریت محتوای مناسب واسه سایت های شخصی اما حرفه ای - فوری

نوشته اصلی توسط
php.onlone
به احتمال زیاد شما روی لوکال خودتون در تنظیمات php.ini باید short_open_tag رو با برداشتن علامت (

از اولش باید فعالش کنید. در حالت پیش فرض این امکان بستس و تگ های php رو با <? ?> اجرا نمیکنه.
اما توصیه می کنم وردپرس نصب کنید. من شخصا به قدرت وردپرس هر روز که بیشتر باهاش آشنا می شم بیشتر پی میبرم. قالب هم کم نیست براش. ترجمه قالبش هم 20 یا 30 تومان معمولا می شه.
جسارت نشه اما شما که حاضر نیستی برای سایتت هزینه کنی بهتره همون وبلاگ داشته باشی
امیدوارم منم مثل شما به وردپرس علاقه مند بشــــــــــــــــــــم، در ضمن فقط واسه اوایل اینطوری میخوام... اگه وضعم کمی خوب شد اونوقت خدا کریمه.
حالا اون PhP.ini کجااااااااااااااس؟ من که گشتم نبود!
-
-
May 27th, 2012, 18:14
عضو انجمن
توی درایوری که نصب کردین پوشه نصب رو پیدا کنید.
بعد توی اون پوشه پوشه php رو پیدا کنید. بعد داخل اون پوشه دنبال php.ini بگردید.
اگر هم پیدا نکردین توی سیستمتون سرچ بزنین php.ini پیدا که شد توی فایل دنبال short_open_tag بگردین و علامت ; رو از اولش بردارین
البته بعد تغییر دادن و ذخیره کردن آپاچی خودتون رو خاموش روشن نمایید
-
تعداد تشکر ها از php.online به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2012, 18:20
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
php.onlone
توی درایوری که نصب کردین پوشه نصب رو پیدا کنید.
بعد توی اون پوشه پوشه php رو پیدا کنید. بعد داخل اون پوشه دنبال php.ini بگردید.
اگر هم پیدا نکردین توی سیستمتون سرچ بزنین php.ini پیدا که شد توی فایل دنبال short_open_tag بگردین و علامت ; رو از اولش بردارین
البته بعد تغییر دادن و ذخیره کردن آپاچی خودتون رو خاموش روشن نمایید
عزیز اینم رو انجام دادم ولی بازم همین ارور رو داد.. ضمنا دو تا فایل php.ini تو پوشه wamp پیداکردم که تو هردوشون عملیات رو انجام دادم ... اول به جای ; فاصله گذاشتم که نشد بعدشم فقط پاکش کردم بازم نشددد
...
-
-
May 27th, 2012, 18:23
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از php.online به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2012, 18:25
عضو انجمن
اگه سایت شخصی می تونید از سیستم های joomla و wordpress
چون این سیستم ها می تونند به سادگی کد های html قبول کنند
-
تعداد تشکر ها از saeed.spore به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2012, 18:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
php.onlone
آپاچی رو ریستارت کردین ؟
آپاچی چیه دیگه؟؟؟ من خیلی هم حرفه ای نیستمااا!
-
-
May 27th, 2012, 18:30
-
تعداد تشکر ها ازphp.online به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2012, 18:37
عضو جدید
بازم نشد... اصلا بیخیال آپاچی و phpnuke.... همون وردپرس که طرفداراش زیادن رو نصب می کنم...
-