با سلام ،
دوستان تمامی آی پی هایی که از این دیتاسنتر داشتیم بسته شده اند !
با سلام ،
دوستان تمامی آی پی هایی که از این دیتاسنتر داشتیم بسته شده اند !
یکبار قبلا این کار رو با هتزنر هم انجام داده بودند. خلاصه ایران آی پی هرچی دیتاسنتر ارزون قیمته رو می بنده!
کسانی که آی پی فرانسه براشون بسته هست لطفا بگن از کجا اینترنت دارند
از چند نفری خواستم تست کنند که در اخر به این نتیجه رسیدیم که فقط روی isp ما این مشکل وجود داره :دی
حالا چرا خدا میدونه کی درست میشه که دیگه ...
سلام. بنده دیشب هاست از فرانسه کرفتم اول باز کرد بعد سری بست
اما من یک وی پی اس فرانسه دارم اون کار می کنه
RohamWorks.com
Email: info.rohamworks@gmail.com
2.182.x.x
این رنج هم جواب نمی ده!
با سلام مشتریای منم بعضی هاشون که از مخابرات دارن مگن با سا---ک--س باز میشه خلاصه با ای پی ایران نمیشه
الان باید چه کنیم
مثل اینکه دارن ای پی هارو میبندن
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
فقط مخابرات بسته شده...
انفورماتیک رویای پارسیان ارائه کننده انواع خدمات تحت وب،سرویس های پهنای باند و طراحی شبکه و دوربین مداربسته با 10 سال سابقه ( از تیرماه 1386 )
( دامین،هاستینگ،VPS,VDSوسرور اختصاصی ) فروش ویژه VDS
اینترنت از مخابرات اصفهان دارم
کل رنج آیپی های ovh رو میزدم پینگ نداشت.
با تشکر
با سلامن همین الان با فرا نتورک در باره همین موضوع صحبت کردم گویا ایشون به ovh زنگ زده جویا شده متن رو اینجا میزارم
نقل قول از فرانتورک
dostan aziz dar hale hazer man tamas gereftam ovh ke dar onja yek karmand irani daran ke ba ma kheyli khob hastan babash sohbat kardam goft ovh aslan hamchin kari nakarde ..man ham alan be hame server haye ovh az iran access daram..moshkel ya az isp ya az mokhaberat hast..kasayi ke moshkel daran zang bezanan isp yeki az ip haro began age goft az on ha nist..moshkel az mokhaberat hast ke dobare router hashon ghati karde dorost mishe
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
امکان داره این وضع چند روز طول بکشه?!
RohamWorks.com
Email: info.rohamworks@gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)