پلت فورم شما چیه ؟
اگر وی امنم هست
برو تو ادیت هارد بزن مقدار هاردو تو ببر بالا برو تو دیسک منیجمنت ویندوز ادد را بزن !
همین
پلت فورم شما چیه ؟
اگر وی امنم هست
برو تو ادیت هارد بزن مقدار هاردو تو ببر بالا برو تو دیسک منیجمنت ویندوز ادد را بزن !
همین
بله وی امن هست روسروراختصاصی
بعدخاموش کردموی پیاسمیرمهارد افزایش بدمچیزی نمیاره
فقط میتونمادد کنم هارد
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
نتونستم پیداش کنم ؟برو تو دیسک منیجمنت ویندوز ادد را بزن !
تو لینوکس باید چه کنم؟
سلام ببین دوست من من اینجوری برداشت کردم از حرف ها ت شاید کمکی بشه ! شاید !
شما سرور اختصاصی داری و به وی ام وار هم دسترسی داری !
حالا یه سرور مجازی شاختی مثلا با هارد 20 گیگ ویندوز هم 2003 یا طح یا 7 یا 2008 تفاوت نداره یکی از این فرضا ./
حالا سرور مجازی فعاله و میخوای فضا اضافه کنی 1- این که به این هارد 20 نمیتونی اضافه کنی بشه 40 تا بیشتر یا حتی کمتر !!! باید یه هارد دوم اضافه کنی با حجمی که میخوای لازم داری !
یعنی رو ویندوز انگار 2 تا 3تا یا 4 تا هارد میشه ./
خوب بهتر هست برای این کار سرور مجازی که میخوای هارد اضافه بشه رو خاموش کنی ./ بعد که خاموش شد به قسمت edit سرور مجازی میری و هارد اضافه میکنی مثل این عکس ببین اگه بازم تیاز بود جلوتر رو بگم توضیح بدم !
هارد رو اضافه کردی تموم شد سرور رو روشن میکنی و بعد که ویندوز اومد بالا شما هارد رو نمیبینی باید بری قسمت administartor toolees توی کنترل پنل قسمت managment اونجا هارد رو میبینی به ویندوز معرفی میکنی و فرمتش میکنی و تمام میشه
بعد اینم از ویندوز
6.png
ویرایش توسط ezat1 : May 24th, 2012 در ساعت 17:00
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
اگر بخواهدی هارد اولی که ساختید افزاریش بدین نمیشه ولی اگر میخواهید هارد اضافه کنید به عنوان داریو دوم
اموزش اضافه کردن هارد درایو به سرور مجازی ویندوز در esx/esxi
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
نیازی به اضافه کردن هارد جدید نیست شما می تونید حجم هارد رو از همون قسمت edit افزایش بدید بعد با یه نرم افزار پارتیشن منیجر به صورت bootable فایل سیستم رو extend کنید
برای لینوکس حتی می تونید از lvm استفاده کنید و فضای خالی روی هارد رو به عنوان پارتیشن فیزیکی به پارتیشن مجازی اضافه کنید که آموزش هاش توی اینترنت موجوده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)