لینک سایت فروشگاه آنلاین
الان رو پوشه اصلی فایل های درگاه پرداخت هستش اما بارها تو پوشه جدا به قول دوستمون قسمت ساب دامین جدا کردم و کل فایل های روت رو حذف کردم و فقط فایل قالب رئ اپلود کرده و از زیپ خارج کردم اما نشد که نشد
لینک سایت فروشگاه آنلاین
الان رو پوشه اصلی فایل های درگاه پرداخت هستش اما بارها تو پوشه جدا به قول دوستمون قسمت ساب دامین جدا کردم و کل فایل های روت رو حذف کردم و فقط فایل قالب رئ اپلود کرده و از زیپ خارج کردم اما نشد که نشد
ویرایش توسط verizon.net : May 24th, 2012 در ساعت 14:00
خب شما الان يه اسكريپت نصب كردين ديگه اين بالا مياد.
اگه مي خواهين يه قالب اچ تي ام ال بالا بياريد البته استاتيك بريد يه فولدر تو فايل منيجر بسازيد بعد ساب دامين بسازيد و به اون فولدر وصل كنيد قالب رو رو اون بريزيد اون قال هم براتون بالا مياد.
اگه مي خواهيد قالب خود اين سايت رو عوض كنيد بايد از پنل اسكريت اين كار رو بكنيد.
ممنون . لطفا یه توضیح کوچیک بدین چطوری برم به پنل اسکریپت . فقط بگید کدوم قسمت هستش
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
عزیز باز هم نشد ! یه فولدر جدید ایجاد کردم فایل قالب رو اپلود کردم و از زیپ خارج کردم اما باز هم همون ارور رو میده و سایت با قالب بالا نمیاد این هم لینکش - ارور رو ببینید
www.ir-shop.in/site
الان شما می خوای قالب نصب کنی روی یه سیستم مدیریت محتوا یا یک قالب اچ تی ام ال خالی بزاری ؟
دوستان پست ندید!
مشکلشونو حل کردم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)