بعد ۲۹۹ یورو چطور شد ۹۳۳ تومان؟ یورو رو چند حساب کردین؟![]()
بعد ۲۹۹ یورو چطور شد ۹۳۳ تومان؟ یورو رو چند حساب کردین؟![]()
299 یورو هزینه سرور هست + 49 یورو
Professional Use
+ 70 یورو هزینه خرید ای.پی
+ 23% VAT
اینطوری بهتر میشه حساب کرد
برای تست سرعت از این لینک استفاده کنید :
کد:http://ipv4.proof.ovh.net/files/10Gio.dat
از نظر پورت که پورت خود ovh اوکی من خودم حدود 2 سال پیش از این دیتا سنتر سرور داشتم و سرور مجازی میفورختم در حال حاضر هم سرور با پورت 1 گییگ از خود او ویاچ دارم
االان میخوام بدونم در حال حاظر پورت 10 گیگش تا حد سرعت میده چند ماه پیش با یکی از فورشندگان خارجی که صحبت کردم و سروراز اینجا هم اریه میداد میگفت روی هارد اس اس دی تا سرعت 400 مگ سرعت تست شده
میخواستم خودتون که دستریی دارید یه ویندزو 2008 ار 2 روش نصب کنید و یه تست سرعت بگیرید و ببنید وضعیتش چطوره
خواستید من پایه هستم مشخصات بدین تست میکنم باهم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
همون خودتون هم که تستس کنید و نتیچش بگید کفایت میکنه
سرور فوق بصورت رید صفر و ویندوز بدون ایپهای اضافه چند در میاد التبه فکرکنم دیفالت 3عدد ایپی روی سرور باشه
بله 3 عدد ای. پی دارد راید صفر هست دوست عزیز هست. vmware5 نصب شده است .
بدون ای.پی
860.000 تومان میباشد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)