نه کلاس آی پی ما c هستش
نه کلاس آی پی ما c هستش
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
والله تو سخت افزار شبکه کردن لن هم هست اگر دقت کرده باشید تو قسمت مطالب آزادشم هست اتفاقا (یعنی نباید خواند همونی که همه معلم ها میگفتنبعد الان به درد میخوره)
یادش به خیر :D
تاپیک از جوش خارج شد. sorry edame nemidam
مهندس مبین میگم به نظر شما چه طوره که یه آیپی روی لینوکس جواب میده اما رو ویندوز نه ؟ جدیدا اینجوری شده بازیه جدید هتزنره (روز به روز ...)
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
آقا واقعا" کلاس انقدر مهمه بابا از بحث اصلی دور شدید
اصلا" بحث عوض شد :دی
مهندسین عزیز مشکل از گیتوی چون رو لینوکس خودش گیتوی میشناسه جواب میده رو ویندوز شما خودت گیتوی ست میکنی نمیشناسه گیتویتون که بهتون دادن کار نمیده ببین لینوکس چی میشناسه همونه واسه ویندوزتم ست کن بعد مثه هلو میاد بالا البته شاید این دومین بخش حرفم و مطمئن نیستم اما 99% مشکل گیتوی که رو لینوکس جواب میده ویندوز نه البته اشتباهات خیلی سهوی و سادرو از ش نگذرید مثه ست کردن اشتباه سابنت یا هر اشتباه انسانی دیگه چون سابنتم باز تو لینوکس خودش میشناسه
دوستان موضوع این هستش
حدود 1 هفته هست که تو روز اگر سروری رو ریست کنم به صورت رندوم IP سرور خراب میشه یعنی از Vmwar که تو VPS میرم میگه که ip روی شبکه در حال استفاده هستش در صورتی که از IP پینگ میگرم تایم اوت هستش حتی روتر میکروتیک هم ریست کردم درست نشد مجبور میشم VPS رو چند ساعت خاموش بزارم و بعد روشن کنم دزست بشه مشکل از چیه به نظر شما ؟؟؟؟؟؟؟
خوب تیکت بدین ! اگه جواب ندادن بگین شکایت میکنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)