با توجه به سیاست کاری سرویس دهنده تعیین میشه
معمولا تنظیم نمیکنن چقدر از سی پی یو استفاده کنه و به طور عرف یک هسته اختصاص داده میشه و رم 128 اینقدر کمه که اگر هم بخواد استفاده زیادی نمیتونه از سی پی یو داشته باشه
با توجه به سیاست کاری سرویس دهنده تعیین میشه
معمولا تنظیم نمیکنن چقدر از سی پی یو استفاده کنه و به طور عرف یک هسته اختصاص داده میشه و رم 128 اینقدر کمه که اگر هم بخواد استفاده زیادی نمیتونه از سی پی یو داشته باشه
در مورد اینکه گیگاهرتز نقشی به اون شکل نداره و بیشتر حالت تبلیغی/بازاریابی داره تا قدرت سرور در پست قبلی توضیح داده شد.
فقط جالبه بدونم با ۱۲۸ گیگ رم چه کار میشه کرد که اینقدر cpu براش مهم هست؟ (غیر از پروک.س.ی و وی.پی. ان) که البته اونا هم cpu زیادی نمیخواد.
وب رمز - پرسرعت ترین هاست لینوکس - سرورهای مجازی مدیریت شده با آپتایم بالای ۹۹.۹ درصد
کیفیت، سرعت و پایداری را با وب رمز تجربه کنید ..
Webramz.com
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
فکر میکنم منظورتون سیستم عامل میکروتیک باشه.
سیستم عامل میکروتیک (شخصا تجربه کردم) هنگامی که 400 کاربر بهش وصل بشن ، مقدار 30 مگابایت رم اشغال میکنه و حدود 260 مگاهرتز سی پی یو(کاربر تونل که نصف این کاربران نیز به پورت امن اس اس ال وصل میشن با encryption 256 بیتی.)
به همین خاطر هست که میبینید بعضا دوستان و همکاران (که خوب سیاست کاریشون هست و خیلی هم جالب هست! هیچ دروغی هم در کار نیست و اتفاقا یکی از روش های صحیح برای فروش و بازاریابی هست) میان سرویس میکروتیک رو با رم 1 گیگ ارائه میکنن با قیمت های زیر 20 هزار تومان!
در این حالت هم فروشنده سود خوبی میبره و هم خریدار
در کل سیستم عامل میکروتیک زیاد نیازی به مانور دادن روی سی پی یو نداره....
برداشتی که بنده از نوشته ی استارتر تاپیک کردم ، منظورشون بیشتر روی سیستم عامل های لینوکس و ویندوز هستش! البته نمیدونم چطوری با رم 128 مگابایت ویندوز قراره ران کنن دوستان!
احتمال زیادی که بنده میدم دوستانی که رم 128 و سرور ویندوز ارائه میکنن ، توان مدیریت Swap سرورشون رو ندارن و اون کسی که سرویس با رم 128 میخره به راحتی داره تا 256 مگابایت هم استفاده میکنه!
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
من روی 128 ویندوز دادم خوب جواب میده
البته برای اون کارا خوبه چیزی توش نصب کنی نه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)