تغییر را احساس کنید !
تغییر را احساس کنید !
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام آره ماله منم 25 تومان کم میکنه
میتونید از حواله پایا استفاده کنید که کارمزدش صفره
پول زور میگیره دیگه ... باز کسری بودجه و جیب مردم ...
پ.ن : پیشنهاد من فقط بانک پاسارگاده ، اینترنت بانکش هیچی از ملت کم نداره ، قطعی حدود صفر هست ، امکاناتشم عالیه من از اولش پاسارگاد داشتم به خاطر همین الان این بانکا رو میبینم ، گلاب به روتون میخوام بالا بیارم با این وضعشون ، حالا اونایی که با پاسارگاد کار نکردن شاید بگن ملت خوبه ، اما اگه 1 بار کار کنید از حرفتون پشیمون میشید (البته یک بدی پاسارگاد اینه که شعبه کم داره)
ویرایش توسط Mohammad_reza : May 14th, 2012 در ساعت 23:04
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
بهترین بانکه ایران که ملی زدن
من به عنوان کسی که اینترنتبانک 5 تا بانک و دارم، به صورت درجه بندی :
پاسارگاد
ملت
سرمایه
پارسیان
سامان
اقتصاد نوین
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
اين خوبه كه ساعت دقيق 1 و بيست ديقه كارتمو دستگاه به خاطر اين ماجراي رمزاي تعويضي خورد
ريلكس درو بست گفت بعد اظهر بيا
بعد از ظهر رفتم رسيد دستگاه رو دادم گشت گفت اينجا كارتي به نام شما نداريم .
من كه اكثر از اقتصاد نوين استفاده مي كردم اما ديگه كلا دور ملت رو خط كشيدم .
هر جا ميرم دستگاهش رسيد نمي دن .
*
بانک ملت کلا بانک درست کاری نيست.
اين 25 تومانش که واقعا از گدائی بدتره.
اون از درگاه پرداخت و تسويه نکردن تراکنش هاش که يک نوع د ز د ی محسوب ميشه. نميدونم بانک مرکزی نظارتی ميکنه رو اين بانک يا نه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)