-
May 12th, 2012, 13:16
پاسخ : فهمیدن افزونه ها
سلام
منم All in One SEO Pack این رو پیشنهاد می کنم. عالیه و کامل
-
تعداد تشکر ها از Shams به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2012 13:16
# ADS
-
May 12th, 2012, 15:27
ممنون دوستان این سایت از کدوم افزونه استفاده می کنه
همیار وردپرس
-
-
May 12th, 2012, 17:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
333
ممنون دوستان این سایت از کدوم افزونه استفاده می کنه
همیار وردپرس
All in One SEO Pack 1.6.14.3 by Michael Torbert
-
تعداد تشکر ها از sebastian به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2012, 19:56
All In One کاملا همه پسند هست
Yoast کاملا حرفه ای هست و هر کسی نمیتونه باهاش کار کنه
اما بیشتر سایت های ایرانی حتی بزرگ ها هم از All In One استفاده میکنند
-
-
May 12th, 2012, 20:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SEOmoz
All In One کاملا همه پسند هست
Yoast کاملا حرفه ای هست و هر کسی نمیتونه باهاش کار کنه
اما بیشتر سایت های ایرانی حتی بزرگ ها هم از All In One استفاده میکنند
خوب شد خودتون هم اومدین
میشه بگید چرا نظرتون بر اینه که wordpress SEO بهتز از All in seo pack هست؟
-
-
May 12th, 2012, 20:07
منم خیلی در این مورد گیر کردم راهنمایی کنید این مشکل خیلی هاست ممنون
در ضمن مقالات سایتتون هم خیلی به کار من اومد بازم ممنون
-
-
May 12th, 2012, 20:29

نوشته اصلی توسط
sebastian
خوب شد خودتون هم اومدین
میشه بگید چرا نظرتون بر اینه که wordpress SEO بهتز از All in seo pack هست؟
دلیل اصلی که All In One بد هست اینه که کاربر رو روبات بار میاره تنبل میکنه کاربر.
یک مثال میزنم براتون شما وقتی با این پلاگین کار میکنید شاید در بین 10 نفر یکی هم پیدا نشه که بیاد دستی وارد کنه این مواردو چون خود پلاگین وارد میکنه این اشتباه بزرگی هست به 2 دلیل
1. سئوکارهای بزرگ و در بیشترجاها خود موتورهای جستوجو میگند که سعی کنید دستی وارد کنید و برای هر صفحه مثلا Description جدا وارد کنید
2. این پلاگین ها اصلا برای فارسی ساخته نشدند و هماهنگی خوبی با هم زبان فارسی ندارند پس به مشکل میخورید مثلا انقدر تگ بیخود میزنه که خیلی اشتباه و اسپم چگالی کلمات کلیدی میره بالا و این میشه Keyword Stuffing و اخرشم که خدا بخیر کنه
حالا ما میگیم یکی پیدا شد زرنگ بود و همه این کار ها رو با دقت و دستی انجام داد بازم این پلاگین ضعیف هست
1. این پلاگین قدیمی هست و براساس سئو جدید نیست نمونمش هم ضعیف بودن در شبکه های اجتماعی
2. اصلا در این پلاگین چیزی به نام On Page و Off Page وجود نداره همه چی خیلی کیلویی هست
این پلاگین تنظیمات کمی داره که باعث میشه دست شما بسته باشه و خلاصه بشه در چند مورد خیلی کوچیک مثلا اصلا چیزی به نام BreadCrumb نداره و یا من ندیدم که همین خودش یکی از اصول مهم در سئو هست
خیلی از نیازهای شما بالقوه در وردپرس سئو رفع میشه مثل سبک کردن هد و یا تنظیمات Robots اختصاصی برای هر صفحه یا سایت مپ ( هر چند که سایت مپ خیلی قوی ای نداره )
مهم ترین دلیلی که به نظر من این پلاگین بهتر هست اینه که خود Yoast یکی از بهترین سئوکارها هست و میدونه نیاز کاربر چیه و سئو رو خوب میشناسه برای همین مثلا با اومدن گوگل پلاس سریعا به پلاگین Description اختصاصی برای این سرویس هم اضافه کرد
وقتی کسی خودش در مورد امور اگاه باشه بهترین سرویسو میتونه ارائه بده
-
تعداد تشکر ها از SEOmoz به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2012, 20:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SEOmoz
دلیل اصلی که All In One بد هست اینه که کاربر رو روبات بار میاره تنبل میکنه کاربر.
یک مثال میزنم براتون شما وقتی با این پلاگین کار میکنید شاید در بین 10 نفر یکی هم پیدا نشه که بیاد دستی وارد کنه این مواردو چون خود پلاگین وارد میکنه این اشتباه بزرگی هست به 2 دلیل
1. سئوکارهای بزرگ و در بیشترجاها خود موتورهای جستوجو میگند که سعی کنید دستی وارد کنید و برای هر صفحه مثلا Description جدا وارد کنید
2. این پلاگین ها اصلا برای فارسی ساخته نشدند و هماهنگی خوبی با هم زبان فارسی ندارند پس به مشکل میخورید مثلا انقدر تگ بیخود میزنه که خیلی اشتباه و اسپم چگالی کلمات کلیدی میره بالا و این میشه Keyword Stuffing و اخرشم که خدا بخیر کنه
حالا ما میگیم یکی پیدا شد زرنگ بود و همه این کار ها رو با دقت و دستی انجام داد بازم این پلاگین ضعیف هست
1. این پلاگین قدیمی هست و براساس سئو جدید نیست نمونمش هم ضعیف بودن در شبکه های اجتماعی
2. اصلا در این پلاگین چیزی به نام On Page و Off Page وجود نداره همه چی خیلی کیلویی هست
این پلاگین تنظیمات کمی داره که باعث میشه دست شما بسته باشه و خلاصه بشه در چند مورد خیلی کوچیک مثلا اصلا چیزی به نام BreadCrumb نداره و یا من ندیدم که همین خودش یکی از اصول مهم در سئو هست
خیلی از نیازهای شما بالقوه در وردپرس سئو رفع میشه مثل سبک کردن هد و یا تنظیمات Robots اختصاصی برای هر صفحه یا سایت مپ ( هر چند که سایت مپ خیلی قوی ای نداره )
مهم ترین دلیلی که به نظر من این پلاگین بهتر هست اینه که خود Yoast یکی از بهترین سئوکارها هست و میدونه نیاز کاربر چیه و سئو رو خوب میشناسه برای همین مثلا با اومدن گوگل پلاس سریعا به پلاگین Description اختصاصی برای این سرویس هم اضافه کرد
وقتی کسی خودش در مورد امور اگاه باشه بهترین سرویسو میتونه ارائه بده
الان بین دو پلاگین wordpress by Yoast و platinum seo pack کدوم فکر میکنید بهتر و کاملتر باشن؟
-
-
May 12th, 2012, 20:36

نوشته اصلی توسط
333
منم خیلی در این مورد گیر کردم راهنمایی کنید این مشکل خیلی هاست ممنون
در ضمن مقالات سایتتون هم خیلی به کار من اومد بازم ممنون
مشکل در کجاست؟
-
-
May 12th, 2012, 20:38