صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 39

موضوع: هاست دانلود 500 گیگ

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : هاست دانلود 500 گیگ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehtism نمایش پست ها
    مشکل من همینه که فایلهایی که برای دانلود دارم همه از 8 گیگ بیشتر هستند و این 500 گیگ کلا به 50 تا 60 تا فایل میرسه و حداقل هم باید برای 3 تا 4 ماه لینک دانلود مستقیم در سایت باقی بمونه با این تفاسیر نمیشه روی فضای کمتری حساب کرد.الان یه سرور مجازی دیگه از آرویکس دارم با فضای 80 گیگ و تقریبا برام 40 تومن ماهی افتاده. اما برای کاره دیگه ای هست و نمیتونم به این اختصاص بدم قیمت ها هم دستم هست واسه همین درخواست هاست دانلود کردم. اما من کارم جدی هست و مطمئنا برای هاست جبران میشه و جای دوری نمیره
    شمایی که فایلهاتون بالای 8 گیگ هست همه فقط به فکر فضای هارد هستید؟ عزیز 4 نفر این فایل 8 گیگت رو دانلود کنند سرورت میخوابه!! و قطعی که هیچ سرعت دانلودت از 2 کیلوبایت بالاتر نمیره!! نه رم رو مد نظر داری نه سی پی یو رو و نه پورت رو... فقط فضا؟؟ بهتره یک چیز درست و درمون بگیری و این 30 تومانت رو هم آشغالدونی نریزی... چیزی که شما نیاز داری سرور اختصاصی هست نه سرور مجازی... مگر اینکه هاردت رو کمتر کنی مثلا 200 گیگ و یک رم 4 گیگ بگیری با پورت خوب و سی پی یو بالاتر که کم کم حدود ماهی 120 برات آب میخوره..
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن stchost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    349
    تشکر شده در
    269 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehtism نمایش پست ها
    مشکل من همینه که فایلهایی که برای دانلود دارم همه از 8 گیگ بیشتر هستند و این 500 گیگ کلا به 50 تا 60 تا فایل میرسه و حداقل هم باید برای 3 تا 4 ماه لینک دانلود مستقیم در سایت باقی بمونه با این تفاسیر نمیشه روی فضای کمتری حساب کرد.الان یه سرور مجازی دیگه از آرویکس دارم با فضای 80 گیگ و تقریبا برام 40 تومن ماهی افتاده. اما برای کاره دیگه ای هست و نمیتونم به این اختصاص بدم قیمت ها هم دستم هست واسه همین درخواست هاست دانلود کردم. اما من کارم جدی هست و مطمئنا برای هاست جبران میشه و جای دوری نمیره
    شما تنها به حجم نگاه نکنید ، اگه تعداد دانلود شما افزایش پیدا کنه فشار زیادی هم به سرور وارد میشه که اگه هزینه بالایی هم داشته باشه به همین دلیل هست ، چون فایل ها حجیمه و سرویس 500 گیگابایت قطعا در آینده فشاری بالایی میتونه بیاره (البته اگه بازدید زیاد باشه)
    با این حال تصمیم گیرنده خودتون هستید ، امیدوارم دوستان آفر مناسب ارائه بدن

عضو دائم serverstar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    2,247
    تشکر شده در
    1,719 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    شمایی که فایلهاتون بالای 8 گیگ هست همه فقط به فکر فضای هارد هستید؟ عزیز 4 نفر این فایل 8 گیگت رو دانلود کنند سرورت میخوابه!! و قطعی که هیچ سرعت دانلودت از 2 کیلوبایت بالاتر نمیره!! نه رم رو مد نظر داری نه سی پی یو رو و نه پورت رو... فقط فضا؟؟ بهتره یک چیز درست و درمون بگیری و این 30 تومانت رو هم آشغالدونی نریزی... چیزی که شما نیاز داری سرور اختصاصی هست نه سرور مجازی... مگر اینکه هاردت رو کمتر کنی مثلا 200 گیگ و یک رم 4 گیگ بگیری با پورت خوب و سی پی یو بالاتر که کم کم حدود ماهی 120 برات آب میخوره..

شاید شما تجربه اینکارو نداری اما سایت های زیادی دارن از ما به عنوان آپلود سنتر vps میگیرن البته چون زیپ و آنزیپ میکنن با منابع رم و سی پی یو بیشتری ...

و دوستانی که رو سرورشون هارد خالی ندارن و یا سرورشون توان نداره لطفا" نظر ندن و تخریب نکنن بهتره دنبال ارتقا سرور ویا هزینه بیشتر و سرور بهتر باشن ...

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط serverstar.ir نمایش پست ها
    شاید شما تجربه اینکارو نداری اما سایت های زیادی دارن از ما به عنوان آپلود سنتر vps میگیرن البته چون زیپ و آنزیپ میکنن با منابع رم و سی پی یو بیشتری ...

و دوستانی که رو سرورشون هارد خالی ندارن و یا سرورشون توان نداره لطفا" نظر ندن و تخریب نکنن بهتره دنبال ارتقا سرور ویا هزینه بیشتر و سرور بهتر باشن ...
    من تجربه ندارم؟ دارم راهنماییش میکنم چون خودمم وبمسترم ..شما هاردت رو از کجا اوردی 500 گیگ رو میدی 30 هزار تومان؟ هر گیگ رو 100 تومانم بخری میشه 50000 تومان!! پهنای باندت هم حتما نامحدوده؟ قدرت سرور؟ 500 گیگ داری بهش فضا میدی با رم 1 گیگ برای آپلود و دانلود فایلهای 8 گیگابایتی؟ شما که باهوشی میتونی بگی کدوم سرور مجازی میتونه با رم یک گیگ 500 گیگ فایل 8 گیگابایتی رو تحمل کنه که ملت راحت بدون افت سرعت دانلود کنند؟ آنم با ماهی 30 هزار تومان؟ حتی 60 هزارتومانم برای همچین سروی کمه..
    بهتره از اول بهش توضیح بدی که یک هفته بعد بهت تیکت نزنه و بهش بگی باید رم و سی پی یو و... رو افزایش بدید و جنس 30 هزارت ومانیت رو بعد یک هفته بهش 150 هزار تومان بدی...

7. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    19
    تشکر شده در
    17 پست

من تجربه ندارم؟ دارم راهنماییش میکنم چون خودمم وبمسترم ..شما هاردت رو از کجا اوردی 500 گیگ رو میدی 30 هزار تومان؟ هر گیگ رو 100 تومانم بخری میشه 50000 تومان!! پهنای باندت هم حتما نامحدوده؟ قدرت سرور؟ 500 گیگ داری بهش فضا میدی با رم 1 گیگ برای آپلود و دانلود فایلهای 8 گیگابایتی؟ شما که باهوشی میتونی بگی کدوم سرور مجازی میتونه با رم یک گیگ 500 گیگ فایل 8 گیگابایتی رو تحمل کنه که ملت راحت بدون افت سرعت دانلود کنند؟ آنم با ماهی 30 هزار تومان؟ حتی 60 هزارتومانم برای همچین سروی کمه..
    بهتره از اول بهش توضیح بدی که یک هفته بعد بهت تیکت نزنه و بهش بگی باید رم و سی پی یو و... رو افزایش بدید و جنس 30 هزارت ومانیت رو بعد یک هفته بهش 150 هزار تومان بدی...
    آقا شما سایتت همین هست که تو امضاتونه؟
    من سایت شما رو دیدم. یه چیزی شبیه همین اما درباره ایکس باکس میخوام. پارت های 1 گیگی یا 500 مگابایتی. می تونی راهنمایی کنی که چه کانفیگی بدرد من میخوره؟
    پیشاپیش ممنون

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

دوست عزیز از اول دنبال ارزونی نباش که پشیمون میشی. شما اگر میخوای برات ارزون تمام بشه حتما باید بری حداقل سراغ وی پی اس ویندوز 2008 با رم 2 گیگ با پورت مناسب و سی پی یو دو هسته ای.. ان هم نه 500 گیگ پرش کنی.. حداقل جوابگوی شما 150 گیگ خواهد بود و بعد آن باید ارتقا بدید.. از سروری بگیر که مطمئن باشه و جوابگوت باشه.سرورهای ابری میتونه جوابگوی شما باشه.. قیمت معقول همچین سروری هم کم کم 65 هزار تومانه...

من برای سایتمون 5 تا vps دارم و هاست دانلود با یک سرور اختصاصی... که فایلها رو توشون تقصیم بندی میکنیم و اینطوری فشارهای دانلود کم میشه.. شما هم مطعن باشید بعدا کم میارید و مجبورید کلی هزینه سایت کنید..من نمیخوام از سرویس کسی بد بگم یا خوبیاش رو بگم اما مطمئن باشید سرویس ارزون اشکت رو در میاره..
    با رضا فدای حسینی که تمام انجمن میشناسنشون صحبت کن خودش راهنماییت میکنه و هم باهات راه میاد هم سرور های مجازیش انصافا عالی هست.. خود من یکی ازش دارم الان دو ساله استفاده میکنم و ماهی 7 ترابایت فقط رو ان میسوزونم واقعا عالی بوده...

پرشین کلود | سرور مجازی ویندوز | Windows VPS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    19
    تشکر شده در
    17 پست

دوست عزیز از اول دنبال ارزونی نباش که پشیمون میشی. شما اگر میخوای برات ارزون تمام بشه حتما باید بری حداقل سراغ وی پی اس ویندوز 2008 با رم 2 گیگ با پورت مناسب و سی پی یو دو هسته ای.. ان هم نه 500 گیگ پرش کنی.. حداقل جوابگوی شما 150 گیگ خواهد بود و بعد آن باید ارتقا بدید.. از سروری بگیر که مطمئن باشه و جوابگوت باشه.سرورهای ابری میتونه جوابگوی شما باشه.. قیمت معقول همچین سروری هم کم کم 65 هزار تومانه...

من برای سایتمون 5 تا vps دارم و هاست دانلود با یک سرور اختصاصی... که فایلها رو توشون تقصیم بندی میکنیم و اینطوری فشارهای دانلود کم میشه.. شما هم مطعن باشید بعدا کم میارید و مجبورید کلی هزینه سایت کنید..من نمیخوام از سرویس کسی بد بگم یا خوبیاش رو بگم اما مطمئن باشید سرویس ارزون اشکت رو در میاره..
    با رضا فدای حسینی که تمام انجمن میشناسنشون صحبت کن خودش راهنماییت میکنه و هم باهات راه میاد هم سرور های مجازیش انصافا عالی هست.. خود من یکی ازش دارم الان دو ساله استفاده میکنم و ماهی 7 ترابایت فقط رو ان میسوزونم واقعا عالی بوده...

پرشین کلود | سرور مجازی ویندوز | Windows VPS
    بابت وقتی که گذاشتید و راهنمایی شما خیلی ممنونم

11. تعداد تشکر ها از mehtism به دلیل پست مفید

عضو انجمن pardishosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    857
    تشکر تشکر شده 
    2,336
    تشکر شده در
    1,451 پست

این هاست دانلود ما :
    هاست دانلود - پردیس هاست | خدمات فروش و میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نوین پردازش عصر پردیس | پردیس هاستینگ
    کیفیتش واقعا خوب هست و فقط هزینه ترافیکش بالاست ... اینم بگم ما هیچ محدودیتی در تعداد کانکشن و ... نداریم. برای همین حجم دانلودتون بالا باشه زود ترافیک تموم می کنید.
    در ماه به راحتی کاربران هاست دانلود ما 30 ترابایت ترافیک مصرف دارند.
    ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    4,063
    تشکر شده در
    2,642 پست

deltaخدایش حرفت طلاست
    سرور استار عزیز ایشون درست میگه شما به فکر سودتم باش فقط فروش نیستش که میفروشی بعد ایشون هیچی نباشه تو ما 2 تا 3 ترابایت پهنای باند میخوان دارن 500 گیگ هم فضای هاردرو میگیرن بعد شما همه اینارو داری میدی 30 تومن !!!! تجدید نظر کن عزیز
    ------
    استارتر تاپیک اگر خواستین با ماهانه 99 هزار تومان 500 گیگ فضا 6 گیگاهرتز (دو کور ) سی پی یو و یک گیگ رم با 2 ترابایت پهنای باند در خدمتیم کانفیگ کامل هم براتون انجام میدیم و همه اینا در شرایطی که لیچر نخواین

14. تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

سلام

وی پی اس رم 1گیگ با هارد 500 گیگ میتونم بهتون بدم 17000 تومان به شرطی که بنر مارو تو سایتتون بزارید

نمونه سایت هایی که پشتیبانی میکنیم

دانلود فیلم دانلود سربال
    آدرس جدید و بدون فیلتر سایت | دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم www.98Movie2.Tk
    Www.Bia2Music161.Com ~ آدرس جدید بیا تو موزیک ~ و....

اگر خواستید از طریق پشتیبانی سایت در تماس باشید

وی پی اس فارس - پشتیبانی

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)