من ایسوس سری مدل asus k53 رو پیشنهاد می کنم 7 ماه پیش خودم یکیasus k53SV گرفتم کیفیتش عالی هست
من ایسوس سری مدل asus k53 رو پیشنهاد می کنم 7 ماه پیش خودم یکیasus k53SV گرفتم کیفیتش عالی هست
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
اگر واقعا میخوای با کمترین پول بهترین امکانات رو داشته باشی بهت ایسر رو پیشنهاد می کنم , کیفیتش هم واقعا عالی هست
من از Asus A53 SV استفاده ميكنم
CPU: core i7 2.0 --> 2.9 GHz 6MB RAM: 8GB DDR 3 HDD: 750 GB
VGA: nVidia GT540M /2GB Display: 15.6", 1366 * 768, LED
جوان هاستينگ
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ
باعرض سلام و درود و صلوات
وقت بخیر دوستان واقعا از لطفتون تشکر می کنم
این لپتاپ ایسوس بالایی از نظر کارایی چطوره؟ مدت زمانی که باهاش میشه کر کرد؟ اینا ؟
تو هنگام کار باش راحت هستید؟ فاصله دکمهاش خوبه؟
آخه مال بعضی ها انقدر فاصلشون کمه که واقعا کدنویسی سخت میشه برای بعضی هام انقدرفاصله داره که همش کثیف میشه معمولیش خوبه برام
اگر تو طرز سوال پرسیدنم بی ادبی و... مشاهده کردید عذرخواهی میکنم این 2 3 روزه به شدت اعصابم خورد شده واقعا ببخشید
درپناه و راه حق موفق و موید باشید
خدانگهدار
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
این مدل ایسر به نظرم خیلی خوبه , قیمتش هم با گارانتی ایران در حدود 950,000 تومان هست
Acer Aspire 5742
Processor: Intel® Core™ i3 (2.5 GHz) 3M L2 Cache
Memory: 6.0 GB DDR3
HDD: 640 GB SATA
Graphics: Intel® X4500 up to 1.5 GB
Display: LCD 15.6" LED
Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, HDMI
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)