-
April 30th, 2012, 16:31
عضو انجمن
پاسخ : پشتیبانی ضعیف پرشین رجیستر

نوشته اصلی توسط
atilnic
خوب پرشین کلود فکر کنم میتونید تماس بگیرید
و اینکه با رضا فدایی حسینی تماس بگیریدی :دی
اونم همکارش هست :دی
سپاس
شما که توی پشتیبانی ضعیف حرف نداری
لطف کن در مورد دیگران قضاوت نکنید تا زمانی که سرور پشتبانان ضعیف خودتون هستید
-
-
April 30th, 2012 16:31
# ADS
-
April 30th, 2012, 17:21
عضو دائم
بیا دعوا شد........
ممد جان شما که با پولهای درشت کار میکنی خدایی نمیدونم این پرشین رجیسترت دیگه چیه..
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
April 30th, 2012, 17:29

نوشته اصلی توسط
delta
بیا دعوا شد........
ممد جان شما که با پولهای درشت کار میکنی خدایی نمیدونم این پرشین رجیسترت دیگه چیه..

آره مدیر اختلاس گرا بودم 
همینجوری بالاست، واسه خودش کار میکنه. کار عَبدِ الله (بنگان خدا) رو راه میندازه
-
-
April 30th, 2012, 18:42

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
اگه ایمیلتون مربوط به برگشت هزینه دامنه بوده، یه کم طول میکشه که این پروسس انجام بشه. چون پیگیری برگشت هزینه زمان بره
دیر و زود داره، ولی برگشت انجام میشه. مثه دامینای قبلیتون
هزینه های قبلی رو پیچوندم تا حالا مگه؟

نگران نباش، برگشت میزنم
از بقیه دوستان هم ممنون بابت کمک به استارتر در انتخاب بهتر
آدمیزاد نمیتونه 1 هفته راحت سرما بخوره

یکسری دامنه دیگه ارسال شد . در ضمن مسئله 10 - 15 تومن نیست . برای مشتری ثبت می کنم و وقتی در انتظار تایید مدارک میشه مجبورم که کنسل کنم و در نیک مشتری ثبت کنم تا مدارک رو بفرسته ولی وقتی دامنه توی پرشین رجیستر ثبت باشه نمیشه دوباره با پرشین رجیستر همون رو ثبت کرد . حتی بنده با یک ایمیل دیگه در پرشین رجیستر ثبت نام کردم تا همون دامنه رو ثبت کنم ولی نشد!
-
تعداد تشکر ها از persiantools به دلیل پست مفید
-
April 30th, 2012, 18:50

نوشته اصلی توسط
persiantools
یکسری دامنه دیگه ارسال شد . در ضمن مسئله 10 - 15 تومن نیست . برای مشتری ثبت می کنم و وقتی در انتظار تایید مدارک میشه مجبورم که کنسل کنم و در نیک مشتری ثبت کنم تا مدارک رو بفرسته ولی وقتی دامنه توی پرشین رجیستر ثبت باشه نمیشه دوباره با پرشین رجیستر همون رو ثبت کرد . حتی بنده با یک ایمیل دیگه در پرشین رجیستر ثبت نام کردم تا همون دامنه رو ثبت کنم ولی نشد!
میشه 
باید صبر کنی تا دامین از طرف نیک "حذف" بشه. این کار رو به صورت دستی انجام میدن، هر موقع هم که حذف کنن تو لیست آزاد شده ها میاد. اون موقعست که میتونی دوباره ثبت کنی.
Epp نیک درست و حسابی کار نمیکنه. بعضی وقتا همون موقع هزینه برگشت میخوره، بعضی وقتا 2 3 روز بعد، بعضی وقتا هم باید دستی اوکی کرد ...
پ.ن: همون موقع دامین رو تو پنل مشتری ثبت کن تا به مشکل نخوری، جدا از ارسال مدارک ممکنه به مشکلات حقوقی هم برخورد کنی.
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید