-
April 29th, 2012, 12:49
عضو انجمن
پاسخ : تجربه با Persian Whois
با سلام
دوستان بله حق با شماست , طی این 2 - 3 ماه پیش شرکت گذرگاه جهانی از نظر بحران پشتیبانی واقعا وضعیتش خراب بود و این رو هم طی صحبت هایی که بنده با اونها داشتم منکرش نبودند و خودشون قبول داشتند .
اما الان با اضافه کردن 2 کارمند جدید واقعا وضعیت پشتیبانیشون بهبود پیدا کرده و اکثر تیکت ها زیر 6 ساعت پاسخ داده میشه , دوستان بنده نه بازاریاب این شرکتم و نه کارمند این شرکت ! مثل تک تک شما ها مشتری این شرکت بودم و هنوزم که هنوزه هستم , بهتر نیست گذشته ها رو ول کنیم و آینده رو بچسبیم ؟؟ بالاخره واسه هر شرکت ممکنه مشکلاتی پیش بیاد و در وضعیت بحرانی و اضطراری قرار بگیره !
با آرزوی موفقیت برای تمامی سایت ها و شرکت های هاستینگ ایران - گروه میزبانی ملت هاست
-
تعداد تشکر ها ازH.G.N به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2012 12:49
# ADS
-
April 29th, 2012, 13:00

نوشته اصلی توسط
H.G.N
با سلام
دوستان بله حق با شماست , طی این 2 - 3 ماه پیش شرکت گذرگاه جهانی از نظر بحران پشتیبانی واقعا وضعیتش خراب بود و این رو هم طی صحبت هایی که بنده با اونها داشتم منکرش نبودند و خودشون قبول داشتند .
اما الان با اضافه کردن 2 کارمند جدید واقعا وضعیت پشتیبانیشون بهبود پیدا کرده و اکثر تیکت ها زیر 6 ساعت پاسخ داده میشه , دوستان بنده نه بازاریاب این شرکتم و نه کارمند این شرکت ! مثل تک تک شما ها مشتری این شرکت بودم و هنوزم که هنوزه هستم , بهتر نیست گذشته ها رو ول کنیم و آینده رو بچسبیم ؟؟ بالاخره واسه هر شرکت ممکنه مشکلاتی پیش بیاد و در وضعیت بحرانی و اضطراری قرار بگیره !
با آرزوی موفقیت برای تمامی سایت ها و شرکت های هاستینگ ایران - گروه میزبانی ملت هاست
بابا آخه چرا داخل بخش فروش دارین این کارارو میکنید !
همتون سنی ازتون گذشته داخل این انجمن .
-
تعداد تشکر ها ازrazavihost به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2012, 14:28
عضو دائم
سلام
بر خلاف نظری که خیلی از دوستان داشتن من اولین بار اگر اشتباه نکنم حدود سه سال پیش یک سرور eq10 ازشون خرید که مسعود عزیز منو خوب راهنمایی کردن و ...
بعد از چندین ماه ما تصمیم گرفتیم دیگه با هتزنر کار نکردیم و سرور را به دلایل شخصی خودمون کنسل کردن
اما مجدد حدود 5 ماه هست که داریم درمورد سرورهای هتزنر با هم همکاری می کنیم و تا امروز کوچکترین مشکلی مشاهده نکردم
همانطور که در هر زمانی برای هرگروه یا شرکتی مشکلاتی ایجاد میشه (( حتی ما و خود شما )) شاید گذرگاه هم در بازه زمانی با کمبود نیرو مواجه شده بود که بعضی از کاربران به صورت منتقدانه برخورد می کنند
اما در حال حاضر و مدتی که مجدد ما داریم با دوستانمون در گذرگاه همکاری میکنیم خداروشکر هیچ مشکلی مشاهده نکردیم
امیدوارم که گذرگاه هم هر روز بهتر از روزهای قبل بشه و خداروشکر جزء شرکتهایی هست که بدون لغزش تا امروز تونسته با وجود مشکلات ارزی و ... سرورهای خود را از دیتاسنترهای هتزنر و گیگا تهیه کنه و تا حد امکان بهترین پشتیبانی را به کاربران خودش ارائه کنه
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2012, 16:57
عضو انجمن
با سلام
بنده سرورم از ساعت 10 صبح تا حالا قطعه یعنی 7 ساعت و لی هیچ کس جواب گو نیست در گذرگاه . این در دنیای پشتیبانی هاستینگ یعنی افتضاح!!!
-
تعداد تشکر ها ازadamak به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2012, 21:42

نوشته اصلی توسط
adamak
با سلام
بنده سرورم از ساعت 10 صبح تا حالا قطعه یعنی 7 ساعت و لی هیچ کس جواب گو نیست در گذرگاه . این در دنیای پشتیبانی هاستینگ یعنی افتضاح!!!
ابیوز داشتی دل انگیز بهتره سرور رو بهتر مدیریت کنید.
-
تعداد تشکر ها ازrazavihost به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2012, 14:30
عضو جدید
بنده هم از این دوستان رسیلر گرفتم . حدود یک سالی هست
به جز یک بار که حسابی بیچارم کردن دیگه مشکلی نداشتم و در کل راضی بودم (هیچ وقت به خاطر یک اتفاق قضاوت کلی نکنید ... همونطور که برای خودمون گاهی مشکلاتی پیش میاد به دیگران هم حق بدیم که ممکنه دچار مشکلاتی بشونند ... شرکت خوب رو هم مدیریت خوب میسازه و هم مشتریان خوب)
-
تعداد تشکر ها از mohammadhh14 به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2012, 14:50
من هم بیش از 2 سال مشتریشون بودم
کیفیت سرویس عالی داشتن ولی اواخر کیفیت پشتیبانیشون خیلی پایین اومه بود که من بعد از 28 ماه مجبورشدم سرویس های این شرکت رو ترک کنم
در کل شرکت معتبری هستند که تمامی درامدشون از هاستینگ نیست و کارهای جانبی هم دارند و این جزو محاسن و شاید هم معایب این شرکت هست
آقای یار محمدی فردی عالم و با اطلاعات هست که قبلا خیلی به مشتریان راهنمایی میداد ولی هم اکنون پشتیبانی رو به کارمندان سپرده که مثل ایشون با حوصلیه به تیکتها جواب نمی دن و از سرشون باز می کنند (رفع تکلیف)
هم اکنون وقتی یه تیکت فنی ارسال کنید 10 نفر این تیکت رو به هم پاس میدن و در اخر هم جواب کاملی نمی گیرید.
----
از مزایا هم ارتباط خوبی با شرکت های دیتا سنتر المانی دارن و سرویسهای دیتا سنتر های آلمان رو با کیفیت و ضمانت خوبی ارائه می کنن
ویرایش توسط BESTTECH : August 9th, 2012 در ساعت 14:51
دلیل: اشتباه تایپی
-
تعداد تشکر ها ازBESTTECH به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2012, 00:42
همه جا گفتم بهترین تبلیغ رضایت مشتری هست
منم به عنوان مشتری پرشین هویز یا گذرگاه از بچه های فنی و پشتیبانی تشکر میکنم
-
تعداد تشکر ها ازmortezafox به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2012, 12:10
من از پست قبلی پشیمون هستم
سایتم rozhnd.ir به حساب خودشون ip اختصاصی داره dnc اختصاصی اون وقت خواهش میکنم بازش کنید 
گفتن از دست ما خارج شده اخه این چه وضعی هست
-
-
September 24th, 2012, 14:36
حتما باید بیام تو کل انجمن های داخلی داد بیداد کنم چند بار زنگ بزنم
تا درست بشه
من نمیدونم باز کی باید خراب بشه منتظرم
الان درست شده
-