چه ذوقی هم می کنند دلار 1200 تومنی شده 1600 واقعا که!!!
حرف آریا رو باید در مورد این سیاست طلا گرفت
چه ذوقی هم می کنند دلار 1200 تومنی شده 1600 واقعا که!!!
حرف آریا رو باید در مورد این سیاست طلا گرفت
OldProfile
این قیمت صرافی تهران همین الان
فروش خرید 1673 1657 دلار آمریکا 2265 2225 یورو 2750 2700 پوند انگلیس 1720 1680 دلار کانادا
عزیز گلم ذوق کردن داره .چه ذوقی هم می کنند دلار 1200 تومنی شده 1600 واقعا که!!!
تا همین 3 هفته پیش بود داشتید دلار 1975 تومنی خرید میکردید دیگه :-"
خدا رو چه دیدی ، تا 3 خرداد زمان زیاده ، شاید اصلاً بعد از 3 خرداد دلار دولتی هم بکشه پایین :-"
تازه اولشه
من تحلیل گر اقتصادی و سیاسی نیستم، ولی از وضعیت مملکت به سادگی میشه تشخیص داد هنوزم در پِی شیره مالیدن هستن
پیشنهادی که به دوستان دارم اینه که احساسی تصمیم نگیرن، مشخص نیس که قیمت دلار بالا میره یا پایین میاد. به اندازه نیازتون خرید کنید. نهایتاً نیاز 5 تا 10 روز آینده
همه میدونیم نرخ واقعی ارز این نیست، این وضعیتی که ایجاد کردن به ضرر 99%ـه و فقط 1% که اونم اکثراً خودشون هستند سود میکنن!
خوب همین خوبه که میبینیم تا جایی که داره ارزون شد . همین که خواست یه خورده گرون بشه و رفت روش خرید می کنیم
بهترین کار همین هست
توی این وضعیت خیلی ها دارن سود میکنند
مخصوصا کسانی که توی کار صادرات هستند
یا کسانی که نفت میفروشند
الان به دلیل اینکه ایران تحریم شده برای فروش نفت دولت بدون مدارک پالایشگاه و... نفت میفروشه تو فقط باید پولش داشته باشی پرداخت ریالی هم قبول میکنه با نرخ دلار دولتی
یک ایرانی میخره این نفت با دلار 2 هزار تومان میفروشه
داره می ره بالا باز
انشالله که لحظه ایی نباشد و به صورت دائم رو به سقوط باشد
طبیعتا سقوط دلار باعث رشد بازار میشود ، و میتوان رشد قوی تری انجام داد
به امید پیشرفت تمام ایرانیان در این زمینه و رشد شرکت های مرتبط و همکار
موفق باشید
ممد جون درست میگی .دقیقاً ذوق زده شدید و جو گیر ...
منظورم شما نیستید، کلاً ملت ایران اینجور عادت کردن!
مخصوصاً اون پی نوشتت خیلی باحال بود :دی
اما من که همین چند روز پیش در به در دلار 1500 بودم و اگر با یه اشتباه خرید کرده بودم با دلار 1900 اونم در حد 10 تا 20 هزار تا ، الان نابود میشدم :|
شکی نیست دولت قیمت رو کشید بالا ، اما خب میدیدیم و میبینیم که هنوز با همون قیمت داره تراکنش پاس میشه ...
حالا که یه خورده اومده پایین وقت مناسبی برای سر و سامون دادن کارا هستش ..
در کل از مملکت گل و بل بلمون هیچی بعید نیستش
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
محمد جون یعنی ممکنه دلار دولتی امسال به مرز 1000 یا 700 برسه ؟امسال هم همین کارو دارن میکنن! زمزمش بود بشه 1200 تا 1500! یکی از آقایون تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود "کی گفته 1500؟ همش شایعست! نهایت بشه 1000 تومان"! طبق اخباری هم که هست قراره بشه 700 و 1000 تومان!
یه تحلیل میکنی برامون :دی
اگر 700 بشه من خودم کیلویی میخرم :دی
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)