فکر خوبیه
بهتره در فروم های دیگه هم بزنید
منم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم
فکر خوبیه
بهتره در فروم های دیگه هم بزنید
منم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم
كمكي از دست ما هم بربياد در خدمتيم . ( ميزباني + گرافيك )
عزیز در این کار من هم کارهی گرافیکی رو می تونم انجام بدم و برنامه نویسی اگه احتیاج داشتید در خدمتم
من موافقم کمک مالی می کنم البته پروژه سختی هست
اما شروعش باید یک اوپن سورس بگیریم ادامه بدیم
هیچ وقت ورژن صفر رو با ورژن 12 سی پنل مقایسه نکن کمک سروری هم می کنم
سلام
من در این زمینه یکم بیشتر بررسی کردم و فکر می کنم بهتر هست یک مجموعه از افراد با هم در این زمینه همکاری کنند و یک نرم افزار را از ابتدا شروع کنند شما الان ببینید HostingController یک شرکت در پاکستان چقدر جلو رفته من امروز داشتم یک نگاه به سایتشون می انداختم واقعا باورم نمی شود در HC7 این قدر پیشرفت کرده باشد البته من 3-4 سال پیش لایسنس ازشون داشتم که آن زمان واقعا مسخره بود ولی آلان حداقل ظاهرا خوب رشد داشته.
با تشکر
این تاپیک فراموش نشه ها![]()
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام
ادمین عزیز من پیشنهاد می کنم برای اینکه زودتر این کار شروع بشود برنامه ریزی کنیم و کارها تقسیم بندی بشود.
با تشکر
سلام
ادمین عزیز من پیشنهاد می کنم برای اینکه زودتر این کار شروع بشود برنامه ریزی کنیم و کارها تقسیم بندی بشود.
با تشکر
سلام
خيلي خیلی خوب ميشه
ولي
...
... بچه بازي که نيست ! و شما هم اينکاره نيستين !
بابا اگر به اين راحتي بود که کل دنيا اينقدر پول نمي دادن به اين سي پنل!
موفق باشيد
سلام
ممنونم KingADO . بله کار ساده ای نیست عزیز ولی آنقدر که شما فکر می کنید هم بزرگ نیست نیاز به هماهنگی و فکر و سرمایه دارد.
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)