ُُssd مناسبه ولی گرونتره
اکثر سرورهای اختصاصی مثلا هتزنر که ارائه میده هم ssd هست.
ُُssd مناسبه ولی گرونتره
اکثر سرورهای اختصاصی مثلا هتزنر که ارائه میده هم ssd هست.
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سرور دانلود SAS با raid 0 or 10 or 5
سرور مجازی ssd
برای کسانی که استفاده معمولی و کمی دارند SATA 2 , SATA 3 مناسب هست
Sata 3 هاستینگ
sas هم برای هاست دانلود و سرور مجازی پاسخگو هستش
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
اینکه ساتا 3 باشه یا 2 هیچ فرقی نداره برای هاردهای فعلی, چرا که در هر دو مورد نمیتونید حتی با raid هم نمیتونید به حد محدودیت ساتا 2 که 300MBps i هست برسید...
در مورد هارد دیسک ها اطلاعات مختلفی هست !
در مورد استفاده هم نظر شخصی من نسبت به اطلاعاتی که دارم این هست که هاردیسک های سرعت بالا مخصوصا SSD ها برای سیستم عامل خیلی مفید تر هستند تا Sata !! چون سیستم عامل فایل های کم حجم دارد و طبق آدرس دسترسی های هاردیسک و فلگ های روی هاردیسک نوسان سرعت بیشتری دارد !
برای نمایش عملی بودن این واقعیت شما یک فولدر 1 گیگابایت شامل 300 فایل را خیلی دیرتر از از یک فایل 1 گیگابایت کپی می کنید !! ( چون جداول آدرس دهی باید بروز بشوند )
از نظر هارد دیسک من هارد های سیگیت ، سامسونگ و هیتاچی و وسترن بلو و وسترن گرین و وسترن بلک رو تست کردم و هاردیسک وسترن بلک سرعت فوق العاده بیشتری نسبت به هارد دیسک های تست شده داشت لازم به ذکر است که تمامی هارد ها 500 گیگ و دفعه اول بودن روی سیستم تست می شدند من هم ملاکم نرم افزار benchmark هارد دیسک بود که سرعت وسترن دیجیتال بلک رو 60 مگابایت زد ولی هارد های دیگ زیر 45 40 بودند !
در مورد هارد دیسک های سرور
بسته به شماست !
اگه کار هاستینگ انجام میدید و اطلاعات زیادی ندارید زیر 150 یا 200 گیگ 100 سراغ هارد های SSD برید چون واقعا سرعت رو حس می کنید
ولی اگه پول زیادی دارید میتونید برای سایت های دانلود هم استفاده کنید
در مورد RAID
باید بگم RAID1-0 بهترین حالت هست
ولی نیاز به 4 هارد دیسک دارد
2 هارد پشتیبان
2 هارد افزایش فضا
-----------------------------------
در کل اگه پول زیادی دارید
HDD SSD With RAID 1-0
و نکته بعدی اینکه از همه مهم تر هست Buffer هارد دیسک هر چی بیشتر باشه سرعت بیشتری میشه نسبت به همون هارد دیسک
مثلا هارد دیسک های بافر بالا رو Enterprise می گن .
حالا اگه دوستان اشتباهی تو گفته های من دیدن حتما من رو مطلع کنن .
دقیقا. مزیت SSD زمانی چشمگیر می شود که شما مقدار زیادی random read or write داشته باشید. چون دسترسی به بلوک های حافظه در ssd الکترونیکی انجام می شود دسترسی در اردر میکروثانیه است اما در مورد SATA دسترسی در اردر میلی ثانیه است. در مورد serial read and write داشته باشد مزیت ssd زیاد محسوس نیست.
بستگی به نوع کار شما می باشد گاهی اوقات هارد Sata III خوبه و مشکلی ایجاد نمیکنه و در کل هارد SAS و SSD برای سرور اختصاصی مناسب هستند.
hard SAS
سلام
فکر نمیکنم الان دیگه نیازی باشه نگران پایان عمر سگمنت های ssd باشین !
SSD Myths and Legends - "write endurance" article in StorageSearch.com
احسنت RezaFH
خیلی مطالب مفید و خوبی گفتی
قطعا کسی می تونه اینجوری توضیح بده که تجربه خوبی در زمینه دریافت سرور و کانفیگ قطعات داشته باشه
خدا حفظت کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)