درود
البته نوع استفاده شما هم از سرور مشخص نیست!!
مثلا برای هاستینگ فرانسه توصیه میشود.
همه موارد را باید در نظر بگیرید!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
من از هلند و آلمان و فرانسه سرور داشتم . هلند رو پیشنهاد میکنم .
برای این کار منم هلند رو پیشنهاد میکنم و حتما کلود.
سلام
جواب سوالاتون رو دوستان دادن فقط من چند نکته واسه تکمیل شدنش میگم
اگر از دیتاسنتر های معتبر ایرانی سرویس تهیه کنید از نظر اپتایم مشکلی ندارید و آپتایم مورد قبولی دارن
بهترین مکان هم برای راه اندازی کار شما سرور های ایرانی هستند اما تنها نکته ای که وجود داره ، پهنای باند نسبتا گران سرورهای ایرانی هست
شما برای اینکار اول باید محاسبه کنید ، ببینید حدودا چقدر در ماه پهنای باند مصرف دارید و بعد تصمیم بگیرید کجارو انتخاب کنید
ولی اگر میخواید کار درست و به اصطلاح با استخون بندی خوب شروع کنید از یک وی پی اس ایران شروع کنید در چند ماه اول حدود مصرف پهنای باندتون رو می فهمید و میفهمید قادر به ادامه هستید یا خیر
اگر سیستمتون هم قوی باشه و به روزرسانی و پشتیبانی خوبی داشته باشید احتمالا از نظر طرفدار و بازدید به نتیجه خوبی میرسید
موفق باشید
از افرانت نگیر بچه های ما یه سرور توی افرانت داشتن یکی تو روز روشن اومد بردشدیتاسنتر هم میگه مگه شما سرور داشتید اینجا
اما تبیان خوبه من لوکیشنش هم دیدم خیلی شیک و حرفه ای هستش سخت افزار های خوبی استفاده میکنه شَبکه خوبی هم داره در مورد سروش رسانه هم من شخصا استفاده نداشتم ولی بچه ها میگن گرونه
![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ازاون حرفا بودامن خودم از افرانت دارم ، امیرجان قرارداد داره ، دفتر داره ، دستک داره اینقدر الکی نیست که . من هر 3 جارو حسابی پرس و جو کردم و رفتم دیدم که اینجا رو انتخاب کردم
شما مشخصات بچه هایی که می گی رو بده ، من یک تحقیق کوچیک میکنم اگر حرف شما صحیح بود کل سرورام رو ازش خارج می کنم (نتیجه هم سعی می کنم همینجا اطلاع بدم)
100% اشتباه می کنی ، حتما جریانی بوده که شما خبر نداری و گرنه اینجوری نیست که بدون هیچ سند و مدرکی سرور بدی و بگی خداحافظ ، کلی داستان داره همین سرور گذاشتن :دی
ویرایش توسط the_coder : April 19th, 2012 در ساعت 12:51
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)