شما n دلار رو جور کن ، بنده به صورت اسکناس و حواله میتونم بهشون تحویل بدم !بالفرض که ازشون n دلار گرفتی، چطوری میخوای به پیپال اینو انتقال بدی؟
عزیز به اعصابم ربط نداره .اگر دلار گرون هست برای همه هست(خریدار و فروشنده)، شما که میخوای ارزون گیرت بیاد و نسبت به بقیه سر باشی، الان کمی اعصابت داغون هست و میگی مملکته داریم؟ (برای هر کشوری در هر زمانی در هر شرایطی ممکنه این مشکلات بوجود بیاد، هرچند که در ایران افراد نخبه فکرشون رو میزارن روی همچین کارهایی و خراب کردن وضعیت ها، برای همین کمی شرایط بدتر هست، و اما کشورهای دیگر بد هستند، و ایران ممکنه بدتر باشه، فکر نکنید در کشورهای دیگر الان بهترین وضعیت هست، خیر چنین چیزی نداریم!!!
به این ربط داره که دولت به جای اینکه دلار رو تک نرخی کنه میده دست یه سری *** ...
بانکها به جای اینکه دلار بفروشن به مردم میفروشن به صرافی ...
بگذریم ...
امیر ممنونم . اره با وجود برخی ها ریال تبدیل به پشکل نشده خودش خیلیه ...فرزاد جان دیگه به بازرگانان هم دلار دولتی نمیدن ! دوست عزیز هیچ راهی برای دریافت دلار دولتی نیست متاسفانه . بند پ هم دیگه جواب نمیده . شما 5 -6 میلیون هزینه اضافه نمیدید ! قیمت دلار همین هست . دلار با ارزش نیست ! ریال بی ارزش است !
البته در حال اقدامم هست تا پشکل رو قیمتش رو بیشتر کنند ... بلانصبت شما
:دیاگر پیدا کنیم اول از همه خودمون استفاده میکنیم و قیمت دلار رو میاریم پایین.
ممنون عزیز جان .
یه پ.خ میدم بهتون .
سلام
توضیحات رو دوستان خدممتون گفتن اما یک خلاصه هم من میگم :
1- به کسانی که کارت بازارگانی دارن دلار میدن ، که اون هم قوانین خاص خودش رو داره و برای کاری که شما می خواید کنید نمیشه ازش استفاده کرد (عملا ما کارت روگذاشتیم کنار و حتی مواردی هم که با کارت بهمون دلار میدن ترجیح میدیم همون دلار آزاد رو بگیریم چون اصلا به صرفه نیست)
تنها راه گرفتن دلار ، نزدیک به قیمت دولنی اینه که مبلغ 50 میلیون حساب داخل بانک داشته باشید و 1 سال هم دست بهش نزنید
موفق باشید
سلام
دوست عزیز بهتره اول بپرسید بعد قضاوت کنید .
ایشون مبلغ کمی دلار نیاز دارن و نه 300000 $ . برای مبلغ کم (بین 5 تا 10000) دلار ، میتونید رجوع کنید به بانک پارسیان و 1-2 ویزا کارت تهیه کنید و شارژش کنید به مبلغ هر دلار 1280 و ازش استفاده کنید (اگر استفاده ازش رو بلد باشید چون اگر برای پرداخت اینترنتی بخواید استفاده کنید همه درگاه ها قبولش ندارن و باید از یک روش دیگه استفاده کنید)
موفق باشید
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ما نگفتیم به صرفه هست یا به ضرر یا این کار درسته یا غلط
حتی اگر هم بگیرید همه کس نمیتونن این دلار رو مصرف کنن ، اینجور نیست که هرجا خواستید باهاش برید pay کنید
فقط بحث سر این بود که این شدنی هست و گفتیم بله شدنی هست و شرایطش اینهفکر کنم تا اخر این تاپیک باید 7-8 بار دیگه این رو کپی کنممطمئن باش اگر توجیه اقتصادی داشت و به صرفه بود اولین کسی که این کاررو می کرد خودم بودم چون هم دلارش رو نیاز دارم ، هم طریقه استفاده از این کارت رو بلدم (اخه 99% gateway ها قبولش ندارن و باید با روش هایی انتقالش بدی به یک حساب دیگه که بتونید درست ازش استفاده کنی)
خیلیا هستن که چند ساله +100 میلیون توی این بانک حساب دارن و پولشون توی این حساب داره خاک می خوره ، اگر شما هم جزء اون افراد هستید یا این افرادو میشناسید پس بهتره سالی 1 کیلومتر با بنزت رانندگی کنی یا بنز اونا رو برای یک کیلومتر قرض کنی :دی فقط حواست باشه خیلی باهاش یواش بری که سریع 1 کیلومترت تموم نشه ، بعضی جاها هم از یک پیکان مدل 57 استفاده کنی وسط راه :دیهمین رو بگو مسوداصلا صرف نداره ببین امین میگه میشه تهیه کرد ولی با این شرایط مثل اینه بگن بیا این بنز واسه تو ولی بیشتر از 1 کیلومتر باهاش نمیتونی بری
![]()
ولی در کل باز بگم : کسی که فقط به خاطر این موضوع بخواد پولش رو بخوابونه اشتباه می کنه و به صرفه نیست (بحث فقط سر شدن یا نشدم بود نه صرف داشتن یا نداشتن ، الان چند پسته دارم اینو می گم باز میاید میگید نه سودنداره ، به صرفه نیست ، فلانه چنانه :دی)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)