دوستان ولي فكر كنم بشه! البته نه اينكه از مصرف رم به سرور داد اما مجازي ميشه. كرد البته سرعت نت بايد زياد باشه چون هر كي وي پي اس ميگيره برا سرعتش ميگيره .
دوستان ولي فكر كنم بشه! البته نه اينكه از مصرف رم به سرور داد اما مجازي ميشه. كرد البته سرعت نت بايد زياد باشه چون هر كي وي پي اس ميگيره برا سرعتش ميگيره .
ساخت یک vps با استفاده از خطوط اینترنت dsl خانگی و استفاده از یک pc برای کسانی که با راه اندازی دیتاسنتر و مراکز تخصصی این چنینی کمی آشنایی دارند غیرمتعارفه
هر کسی که در این زمینه شروع به سرویس دهی می کنه بایستی حداقل دانش تئوری و عملی نسبت به این موضوعات کسب بکنه در عیر این صورت خود فرد بیش از مشتریانش ضرر می کنه.
PersianVM.com
www.persianvm.com
Virtualizaton reference
چرا دانشش رو دارم.
اینترنت 1مگابایت دارم که تا 4مگابایت متغیر هست. ip استاتیک فقط نیاز دارم.
به مشتری هم رم پایین تر از 1گیگ نمیدم که سرعت اینترنت پایین نیاد برای 2تومن پول.!!
نظر دوستان چیه؟
فقط روی مسئله حجمی دارم فکر میکنم. اما چیزه دیگه ای هم هست که شما فکر نکردید!!
من دارم سرور راه میندازم پس همیشه مودم روشنه پس ip تغییر نمکنه!! :D مگه نه؟![]()
isp در خوش بين ترين حالت دو هفته يك بار پتك ناقص براي مودم محترمت مي فرستند كه باعث هنگ كردن ميشه و بايد رست شه و اي پي داينامك شما احتمالن با 3 نفر ديگه مشترك هست
اين كار خيلي سخته در ضمن قطعي برق هم در نظر بگير
نیستم
آقا تو رو خدا حرفای خنده دار نزنید بابا isp شما هم نمیتونه همچین سیستمی رو بده شما با adsl میخوای سرور بدیی loooool
اگه پورت ۱۰ مگ داری با حجم بالا
می تونی این کار رو انجام بدی و سرور مجازی برای بازی های آنلاین یا هاست در ایران بدی
اما همونطور که دوستان گفتن , مشکل برق هست اما با ups مشکل حل میشه
اما در کل کار عاقلانه ای نیست
نه. من قبل از فروش سرور همه ی این ها رو به مدت چند هفته تست میکنم. ببینم قطعی برق و اینا... ولی توی شهر ما قطعی خیلی کم پیش میاد.
میشه در مورد ups بیشتر توضیح بدید؟
بعدشم از دوستان درخواست دارم که کمی بیشتر مطالب رو بخونن.
من عرض کردم که پایین 1گیگ رم سرویس نمیدم.
همینطور اینترنت 1مگ دارم که تا 4مگابایت متغییر است. که متوسط سرعت 300کیلوبایت هست و تا 700کیلوبایت هم میرسه.
فقط تا 8گیگ از رم سرور به فروش میشه که میانگینش 5تا vps روی سرور قرار میگیره. مگه این 5نفر چقدر از سرعت استفاده میکنند؟
اگه مشکل اینترنت هم پیش امد فوقش یه اینترنت mahvarehi یک طرفه میذارم که برای Send از adsl استفاده بشه
ویرایش توسط alireza.076 : April 22nd, 2012 در ساعت 18:50
همیشه قبل از انجام یک کاری که قبلا کسی انجام نداده تحقیق کنید ببینید علتش چی بوده. مطمئن باشید اگر مقرون به صرفه و از لحاظ فنی قابل انجام بود الان هزاران نفر قبل از شما انجام داده بودند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)