جور دیگه ای نمیشه 3-4 تومن وام گرفت؟؟
برا خودرو میخام!!
جور دیگه ای نمیشه 3-4 تومن وام گرفت؟؟
برا خودرو میخام!!
بانک کشاورزی یک ماهه سپرده یک تومن ، 4 تومن وام میده !البته فقط به خانوما ! شمانت هم یه کارمند ساده یا یک بازاری میخواد !البته اینجا اینجوریه (سنندج)
یه سر به عسکریه و فرشتگان بزن! یه مدتی خوب وام میدادن! البته سود وام ها بسیار بسیار بالا هست!
در ضمن باید بازاری با جوازکسب باشید و خوش نام وگرنه همینطوری هر کی از راه برسه که بهش نزول نمیدن چه برسه به وام
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
اگر میخوای خودرو بخری که نیاز به وام نیست! یه سر به لیزینگ میزنی فورا کارت راه میفته
موسسه قرض الحسنه مهر میهن یک ماه بهت وام میده ولی باز پرداختــ فکر کنم 4 ماه باید باشه می تونی از خودشون باز سوال کنی
موسسه مالی اعتباری ایرانیان یک زمانی خبر داشتم به کارمند ها بدون سپرده گذاری وام میده با سود 25 % باز از خودشون بپرس !!!
موسسه قرض الحسنه مهر میهن همین طرح بدون سپرده گذاری داره به کارمند ها تعلق می گیره !!!
موسسه مهر ( بسیجیان ) وام داره که فرضا 10 تومان وام بگیری 3 تومان مسدود میکنه 7 تومان پرداخت میکنه شما قسط 10 تومان میدی آخر وقتی اقساط تموم شد 3تومان آزاد میکنه
کلا بیشتر بانک ها و موسسات 4 ماه باید پول بذاری به حساب بمونه برابرش وام میدن ....
بانک قرض الحسنه مهر ایران 2ماه پول می خوابه به حساب 2 میلیون وام میده
همه اینا رو اعلام کردم درستـــ ولی توجه کن فعلا سال مالی و طراز بانکی اعلام نشده ممکنه تا اردیبهشت ماه کسی ( یعنی موسسه یا بانک ) وامی نده !!!
الان خودم می خوام مضاربه 10 میلیونی از بانک ملتــ بگیرم گفتن از اردیبهشتــ ماه اقدام کنید
ارادتمند
ثامن الائمه سریع وام میده
تا سه برابر سپرده
فکر کنم سود 14 درصد
در صورتی که خیلی عجله ندارین کمی صبر کنین
قراره سایپا همین روزا شرایط جدیدش رو اعلام کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)