ممنون ميشه بگين چه طوري شيرش كنم ؟
و اين كه با آپاچي و غيره باز هم بايد دانلود كنم ؟ خوب چه فايده داره ؟ من توي وي پي اس دانلود كردم كه زود دانلود بشه تا بتونم به راحتي انتقالش بدم توي pc
ممنون ميشه بگين چه طوري شيرش كنم ؟
و اين كه با آپاچي و غيره باز هم بايد دانلود كنم ؟ خوب چه فايده داره ؟ من توي وي پي اس دانلود كردم كه زود دانلود بشه تا بتونم به راحتي انتقالش بدم توي pc
سلام برای فایل های هجیم بهترین راه Apachi هستش من به شما نصب برنامه Easy php رو پیشنهاد میکنم فقط کافیه نصب بشه اگر مشکلی داشتید شخصا" رایگان انجام میدم
بايد كجا نصب كنم ؟
توي پي سي يا روي وي پي اس ؟
بعد از نصب بايد چي كار كنم ؟
ممنون از دوستان
بهترین و سریعترین راه استفاده از ftp سرور هست
پیشنهاد من به شما نرم افزارxlightftpd هست که شما می تونید با حداکثر سرعت ممکن فایل ها رو از سرورتون با idm دانلود کنید
فقط باید نصب کنید و یه یوزر توش بسازید و فولدر مربوط به اون یوزر رو مشخص کنید
اگر هم لازم بود توی فایروال اجازه دسترسی به این برنامه بدید
Xlight FTP Server - download free ftp server for Windows
ُدوست عزیز شما در استباه با share کردن هم شما باز داری دانلود می کنی از هر طریقی بری باز این مشکل هست که دانلود انجام میشه
برای دانلود xammp می تونید به لینک زیر مراجعه کنید :
apache friends - xampp for windows
یا برنامه ساده تر و آسان تر
EasyPHP | Download EasyPHP 5.3.8.1 - PHP 5.3.8 VC9 | Apache 2.2.21 VC9 | MySQL 5.5.16 | PhpMyAdmin 3.4.5 | Xdebug 2.1.2
easy php
رو دانلود کنید بعد از نصب easy php به داخل محل نصب برنامه برید فایلتون رو zip مثلا اگر هست در پوشه www که در فولدر نصب برنامه موجوده بریزید بعد از اون به browere خودتون برید توی آدرس تایپ کنید
yourip/file.zip
و دانلود رو شروع کنید
موفق باشید.
تشكر از همه دوستان.. پس با اين وضعيت كار من اشتباه بوده كه اومدم از رو vps دانلود كردم ؛ چون الان باز هم بايد با سرعت اينترنت داخل ايران باز همون فايل رو
dl كنم![]()
انتظار داشتید با سرعت سرور دانلود کنید؟!
/
چگونه فایل ها را از کامپیوتر شخصی بر روی سرور کپی نمائیم؟ – راهنمای سرور | ServerHelp
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)