-
October 27th, 2009, 22:48
عضو انجمن
پاسخ : درخواست ویندوز 7

نوشته اصلی توسط
roka
ویندوز سون خیلی خوبه فقط یه مشکل خیلی بزرگ داره !
وقتی خرید کردی باید سی دی شو تو دست بگیری بری بازار ، یکی از خدمات کامپیوتری ها ، بگی آقا ببخشید یه کامپیوتر برای این ویندوز ما بدید !
با خیلی از نرم افزار ها و سخت افزار ها همخونی نداره و باید کلی وقت بزاری تا درایور مخصوصش رو پیدا کنی !
لازم نیست اول تهیه کنید بعد دنبال سخت افزار بگردید!
مایکروسافت ابزاری داده که میتونید تست کنید که سختافزارتون برای ویندوز سون خوبه و سازگار هست یا نه و حتی بهتون میگه که نرمافزارهایی که الان رو ویندوزتون هست روی اون کار خواهد کرد یا نه و ... .
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
مثلا من رو سیستم خودم تست کردم، گفت هیچ مشکلی نیست! فقط رم که یک گیگ هست اگه دو گیگ یا بیشتر باشه بهتره!
در مورد نرمافزار هم فقط به alcohol 120% و یکی دو تا نرمافزار دیگه گیر داده بود که کار نخواهند کرد.
-
-
October 27th, 2009 22:48
# ADS
-
October 27th, 2009, 22:54
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
roka
وقتی خرید کردی باید سی دی شو تو دست بگیری بری بازار ، یکی از خدمات کامپیوتری ها ، بگی آقا ببخشید یه کامپیوتر برای این ویندوز ما بدید !
با خیلی از نرم افزار ها و سخت افزار ها همخونی نداره و باید کلی وقت بزاری تا درایور مخصوصش رو پیدا کنی !
اتفاقا بسیاری از کارشناسان یقین دارند که کاربران مجبورند از ویستا به سون کوچ کنند .
ممکنه با سخت افزار های قدیمی مشکل داشته باشه اما با قطعات جدید بسیار سازگار تر از سونه . مثلا روی چند تا لپ تاپ دل که مشکل با وای فای داشتند نصب کردم و اولا درایور همه ی سخت افزار هاش رو شناخت و ثانیا مشکلی با وای فای هم بر طرف شد .
-
-
October 27th, 2009, 23:11
عضو انجمن
من دو ماه هست که دارم استفاده میکنم
نسبت به ویستا واقعا راضی هستم از این
تا حالا هیچ مشکلی هم با سخت افزار و نرم افزار ها نداشتم.
-
-
November 27th, 2009, 19:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Sajad
سلام.
دوستان کسی لینک دانلود ویندوز سون ( ۶۴ بیت) که ۱۰۰٪ تست شده باشه و کرک شده هم باشه رو داره ؟
ترجیحا از آخرین نسخه هاش باشه....
سریال ارویجینال Windows دارم.
لینکش تو امضامه
-
-
November 27th, 2009, 20:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Roka
aaaaaaa
رکا میدونی چند وقت پیش دیدمت
تو سایت برنامه های یاهو 
در ضمن
ویندوز 7 بهترین ویندوز هست
شما اصلیش رو بخر که آپدیت هم بشه
اول که خودش همه درایوری هاشو نصب میکنه
دوم اگه سیستم خیلی خز باشه ویدنز رو که آپدیت کردی خودش درایورها رو پیدا میکنه
نه تنها درایور سیستم بلکه درایور هر قطعه ای که به سیستم وصل کنی
اینو مایکروسافت گارانتی داده
نتیجه اخلاقی:
سیستم شما خیلی خزه
-
-
November 28th, 2009, 15:56

نوشته اصلی توسط
sajad
حیف پول که برا میکروب سافت داده بشه. کارش ندارم برا اینکه ندیده از دنیا نریم میخوام ببینم چیه !
همینمشم میخوام به صورت مجازی رو لینوکس نصب کنم!
دارم dvdشو. نسخه جدیدش میخواستم ببینم هست یا نه.
فقط کاربر پسند شده حتی بعضی ایرادات که تو ویستا بود و حلش نکردن رو این هم داره
به خاطر ایراداتی که به مایکروسافت گرفتن (بابت این ویندوز)داره یه فکر اساسی میکنه از این ور و اون ور متخصص جمع میکنه
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
-