خرید و فروش دلار پی پال و پرفک مانی ، صدور ویزا کارت مجازی و نقد کردن درآمد ارزی ، افتتاح حساب پي پال
Call: 09126784204 Telegram: sarvarjafari Site: Payment.af
دوتاشون خوبن ولی نت افراز معتبر تره
786
باسلام
1- آیا از شرکتهای ایرانی که سرورشان در ایران است هاست خریداری کنم؟
2- کدام شرکتهای ایرانی میزبان وب هاست خوب هستند و شما از آن رضایتمند هستید؟
باتشکر
با سلام
پاسخ سوال 1 : هاست داخل کشور مزایایی مانند ( بالا رفتن سرعت لود سایتها , امنیت اطلاعات و .... ) و معایبی چون پهنای باند بسیار گران را در پی دارد و اگر مصرف سایتهای شما بالاست قطعا هزینه سنگینی رو باید برای پهنای باند پرداخت کنید اما در دیتاسنترهای خارج کشور پهنای باند مفت هستش نسبت به کشور ما .
پاسخ سوال 2 : مشتریان و کاربران ممکن است هر کدام از عملکرد یکی از دپارتمانهای شرکت هاستینگ رضایت داشته باشند ( مانند جواب دادن سریع به تیکت ها ) و کیفیت داشتن سرویس ها و تحویل سریع سرویس ها و .... اما اگر هزینه کنید قطعه همه موارد بالا را در یک شرکت میتونید بدست بیارید .
موفق و پیروز باشید
به زودی ...
1- لطفا لیستی از شرکتهایی که سرورشان در ایران است، قرار دهید؟
2- لیست شرکتهایی که در ایران ثبت شده اند از کجا می توان استعلام کرد؟
3- اگر کسی چنین لیستی را دارد لطفا قرار دهد؟
4- چرا شماره ثبت بعضی از شرکتها را در سایت روزنامه رسمی جستجو می کنیم چیزی نمایش نمی دهد؟ آیا باید در جای دیگر استعلام گرفت؟ کجا؟
باتشکر
من خودم قبلا با جند جا کار کردم ولی الان چند سالی هست که با شرکت آذران وب کار میکنم.و همه جوره راضیم.هم از نحوه برخوردشون هم پشتیبانی هم قسمت فروش که پیگیری های مستمر میکنه برای اینکه حتی 1 روزم از موعد قرارداد نگذره تا با مشکل قطعی روبرو نشیم.![]()
همان طور که همکاران توضیح دادند بهترین راه پرسش از کاربرانشان هست
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)