-
March 29th, 2012, 06:17
عضو دائم
پاسخ : مشکل در مورد انتخاب شرکت هاستینگ!
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
March 29th, 2012 06:17
# ADS
-
March 29th, 2012, 09:21

نوشته اصلی توسط
Woshka
پس اول نیازهاتون رو لیست کنید و بگید من این نیاز ها رو دارم و این انتخاب ها
اونوقت بچه ها می تونن بهتر در ضمینه ی انتخاب هاستینگ کمکتون کنند
دوستان من میخوام یه سایت پر بازدید داشته باشم .
یه سایت دانلود رایگان نرم افزار ، بازی و ... (انشاالله)
من میخواهم سرعت لود سایت بالا باشد ، پهنای باندم الکی الکی تموم نشه ، قیمت ها مناسب باشند ، پشتیبانی خوب باشه و همینطور ادب و فرهنگ را در پشتیبانی رعایت کنند ، پایداریش بیشتر باشه ، پشتیبانی 24 ساعته داشته باشه و اینم بگم که در سرویس برنزی نت افزار ساب دامین ، و پارک دامین و تعداد دیتا بیس ها خیلی کم هستند ؛ ادان دامین ندارد ، سرویس دهنده وب Apache است ولی در عوض فضای زیاد و بیشتری نسبت به پرس هاست داره اما باز پهنای باند پرس هاست نا محدود هست ولی پهنای باند نت افزار 150 گیگ هست و من فقط برای اینکه نت افزار فضا زیاد میده تحریک به خریدنش شدم وگرنه قصد خرید از پرس هاست رو داشتم .
حالا به نظر شما کدامیک را برگزینم ؟
ویرایش توسط sajjad50 : March 29th, 2012 در ساعت 09:28
-
تعداد تشکر ها از sajjad50 به دلیل پست مفید
-
March 29th, 2012, 09:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
الان این صفحهای که شما دادی بر چه اساس هاستینگها داخلش لیست شدن ؟
-
-
March 29th, 2012, 09:31
عضو انجمن
همان طور که همکاران توضیح دادند بهترین راه پرسش از کاربرانشان هست
-
تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
March 29th, 2012, 10:01
الان این صفحهای که شما دادی بر چه اساس هاستینگها داخلش لیست شدن ؟
http://ranking.webhostingstuff.com/
-
-
March 29th, 2012, 10:12
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازmasoudgolchin به دلیل پست مفید
-
March 29th, 2012, 10:27

نوشته اصلی توسط
masoudgolchin
فکر کنم من از آقای کمانگر سوال پرسیدم !

آقای کمانگر این لیست رو اکثر اوقات ارائه میدن چون سایتشون در رتبه سوم ، چهارم این لیست قرار داره !
فقط خواستم در جواب به خودشون بگم ، اگر این لیست بر اساس review مشتریها رتبهبندی میشه ، هیچ اعتباری نداره ! چون امکان تقلب درش خیلی خیلی زیاد هست.
(البته در کیفیت خوب و آپتایم بالای سرویسهای ایشون هیچ شکی نیست !)
دوستان از همتون خواهش میکنم اینجا دعوا نکنید ؛ من فقط یه سوال کردم حالا هم فقط یه جواب میخوام ! همین!
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------

نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
همان طور که همکاران توضیح دادند بهترین راه پرسش از کاربرانشان هست
دوست عزیز شما خودتون سرویس دهنده هستید ؟
-
-
March 29th, 2012, 10:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sajjad50
دوستان من میخوام یه سایت پر بازدید داشته باشم .
یه سایت دانلود رایگان نرم افزار ، بازی و ... (انشاالله)
من میخواهم سرعت لود سایت بالا باشد ، پهنای باندم الکی الکی تموم نشه ، قیمت ها مناسب باشند ، پشتیبانی خوب باشه و همینطور ادب و فرهنگ را در پشتیبانی رعایت کنند ، پایداریش بیشتر باشه ، پشتیبانی 24 ساعته داشته باشه و اینم بگم که در سرویس برنزی نت افزار ساب دامین ، و پارک دامین و تعداد دیتا بیس ها خیلی کم هستند ؛ ادان دامین ندارد ، سرویس دهنده وب Apache است ولی در عوض فضای زیاد و بیشتری نسبت به پرس هاست داره اما باز پهنای باند پرس هاست نا محدود هست ولی پهنای باند نت افزار 150 گیگ هست و من فقط برای اینکه نت افزار فضا زیاد میده تحریک به خریدنش شدم وگرنه قصد خرید از پرس هاست رو داشتم .
حالا به نظر شما کدامیک را برگزینم ؟
دوست عزیز اول شما راه اندازی بفرمایید بعد اگه گرفت دنبال هاست خیلی خوب بگردید راه بسیار است
-
-
March 29th, 2012, 10:37

نوشته اصلی توسط
sarvar
دوست عزیز اول شما راه اندازی بفرمایید بعد اگه گرفت دنبال هاست خیلی خوب بگردید راه بسیار است
منظورتون چیه ؟
-
-
March 29th, 2012, 10:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
masoudgolchin
فکر کنم من از آقای کمانگر سوال پرسیدم !

آقای کمانگر این لیست رو اکثر اوقات ارائه میدن چون سایتشون در رتبه سوم ، چهارم این لیست قرار داره !
فقط خواستم در جواب به خودشون بگم ، اگر این لیست بر اساس review مشتریها رتبهبندی میشه ، هیچ اعتباری نداره ! چون امکان تقلب درش خیلی خیلی زیاد هست.
(البته در کیفیت خوب و آپتایم بالای سرویسهای ایشون هیچ شکی نیست !)
تو کوتاه مدت شاید بشه اون جا تقلب کرد ، اما در بلند مدت نه ، چون بدجورش گندش در می اد ، متاسفانه خیلی ها اون جا تقلب می کنند (چه ایرانی و چه خارجی) ولی بعدش خیلی تابلو می شه ، اینو به عنوان کسی که چند سال اون جا رو تحت نظر دارم می گم .. برای همین این نظر شما یه جورایی رد می شه.
-
تعداد تشکر ها ازpardishosting به دلیل پست مفید