به خدا قسم دیگه تحملش سخته
مشتری به پدر و مادرم فحش میده
بابا یک کلمه بگید سرور بخریم یا نه
بگید تا امشب باز میشه؟
یا سرور بخریم
به خدا قسم دیگه تحملش سخته
مشتری به پدر و مادرم فحش میده
بابا یک کلمه بگید سرور بخریم یا نه
بگید تا امشب باز میشه؟
یا سرور بخریم
من آقای خسروی رو نمیشناسم و هیچ ارتباطی هم با ایشون ندارم فقط در همین انجمن تاپیکهاشون رو خوندم. و آشنایی نسبی پیدا کردم.
هر چی باشه ایشون همکارتون هست. اعتبارشون هم اینطور که بنده متوجه شدم زیاد هست.
اون زمان که هرکی سرور هتزنر میخواست همتون میگفتین برین از آقای خسروی بگیرین، کلی هم تشکر میکردین ازشون ولی الان که یه مشکل براشون به وجود اومده همتون تیشه برداشتین به به ریشه آبروی این بنده خدا میزنین؟
خودشون که عرض کردن مشکل رو دارن بررسی میکنن.
حداقلش اینه که ایشون بیاد و از پیشرفت یا پس رفت کار دیگران رو در جریان بزاره این کارو که می تونید بکنید جناب خسروی
با اینکه در انجمن حضور دارید ولی متاسفانه هیچ خبری از شما نیست
ممنون می شم نتیجه پیگیریتون رو بفرمایید
اقا اعتبارشون بالا
و بسیار انسان شریفی هستن ما حرفمون اینه بیاد بگه امشب نشد تا فردا لااقل من بفهمم باید چیکار کنم
ما بچه نیستیم
شعور داریم میتونید فکر کنیم تصمیم بگیریم
ولی پا در هوا هستیم از طرفی میگم سرور بخرم 24 ساعت بعد تحویل میدن تا کانفیگ امنیتی و ... اکی بشه حداکثر 30 ساعتی میشه
حالا واقعا این آقا بگه آیا امیدی هست؟ همین فقط میخوام بدونم که امشب میشه یا نه
خواسته زیادیه؟ بابا خودم نوکر این آقای خسروی هستم اعتبارشم پیش ما یه دنیاست خودم شاهد تلاشش هستم فقط بیاد بگه امشب نشد تا آخر هفته ما تکلیفمون مشخص بشه
یک سرور سوییس پیدا کردم قیمتش مناسبه. چیکار کنم دیگه همین و بگیرم. فقط میترسم پینگ سرور سوییس به خوبی سرور آلمان نباشه![]()
مدیریت سایت میاد نظرات کاربران رو که حق دارن
پیگیر سروررهاشون باشند در حالی که این آقا جوابگو نیست باشند رو میاد دیلیت میکنه این از همه مضحک تره !!! شما یا ضرر مالی نمیدونی چیه جناب یا اگر میدونیلازم شد جواب برخی از دوستان رو بدم!تو این سایت تا میای حرف بزنی یا پستات رو پاک میکنند یا بنت میکنند
واقعا مسخرست الان دو روز هست که سرور من قطع هست کسی هم جوابگو نیست
شما موقع ثبت نام تیکت قبول قوانین را زدید و با قوانین این انجمن موافقت کردید. حالا به هردلیلی وقتی قوانین رو زیر پا میزارید با شما برخورد میشه!
در هر صورت باز هم گوش زد میکنم هرگونه حرکت خلاف قوانین انجمن باهاش برخورد جدی میشه.
در مورد مشکل پیش آمده هم باید منتظر جواب سرویس دهنده خود باشید و مطمئن باشید با ارسال 1000000 پست هم نمیتونید سرورهای خود را روشن کنید.
پس صبر کنید تا نتیجه کار مشخص شود.
در مورد دوستانی هم که میگونید امروز هم تمام شد محض اطلاع ساعت کار در خارج از ایران در کشورهایی مثل آلمان، انگلیس و ... از ساعت 9 صبح الی 5 بعدظهر میباشد. به ساعت بنده هم در آلمان الان ساعت 15:33 دقیقه میباشد. یعنی چیزی حدود 1.30 دیگه وقت هست.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
الان سرور های ovh رفته رو هوا یا هتزنر ؟
نصب و کانفینگ : WebSitepanel . DirectAdmin
فروش ویژه سرور از : فرانسه . کانادا . آلمان
ID : Bwspeeds
آقای خسروی اعتبارشون بالاست ما همه می دانیم.
اما آیا این حق ما نیست که از حقمون دفاع کنیم؟ نگران باشیم ؟ یا باید بیخیال حق شد!!!
The Best Dedicated & VPS
All Server Uptime 100 % Guarantee
Support 24/7/365 Ticket & live chat
شما یکبار دیگه قوانین انجمنتون رو بخونید. خوبه که این قوانین تو همه انجمنها یکسان هست و چنین چیزی نیست که در یک تایپیک چون تعداد پستها زیاد شده بیان حذف کنن.
میترسید حجم دیتابیستون بره بالا؟؟ اصلا پستهای تایپیک بشه 200000 چه مشکلی پیش میاد؟؟ اولا که اینها حجمی نمیگیرن فایل که اتچ نمیشه. دوما پستها مربوط هست و نامربوط نیست. سوما به کسی توهینی نمیشه همه پیگیرن و خبرهایی دستشون میرسه دارن میگذارن. چهارما صبر کنید مشکل حل شد کل تایپیک رو حذف کنید که نگران بالا رفتن تعداد پستها نباشید اگرچه هیچ اهمیتی نداره این مسئله
بابا ما همه انجمن داریم از انجمن شما خیلی پر کاربر تر و معتبر تر. به یکی بگید اینها رو ندونه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)