ویندوز !!!
IIS یا Wamp Server
ویندوز !!!
IIS یا Wamp Server
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
بزرگترین اشتباه اگه از ویندوز با کانفیگ iis و یا آپاچی استفاده کنی
من هم بعد از کلی پرس و جو این کارو کردم و سرور مجازی ویندوز گزفتم کلا 25 گیگ فایل داشتم و 60 هزار بازدید
iis که اصلا جواب نداد همون لحظه که راه اندازی شد down میشد
آپاچی هم که 1 روز کار میکرد دوباره باید ریست میکردم
1 ماه پدرم در اومد
به نظر من راحت هاست دانلود بگیر حتی اگر اشتراکی هم هست قابل تحمل هست
اگر جای خوب هم میخوای فقط hostdl
بهترین گزینه و کمترین هزینه استفاده از سرور لینوکس و کنترل پنل کلوکسو و یا وب مین به همراه کانفیگ آپاچی جهت اینکار هست اگر بتونید 5 دلار ماهیانه هم هزینه کنید و کنترل پنل دایرکت ادمین استفاده کنید که فه بها ....
آپاچی با کانفیگ فوق العاده جواب میده برای ساپورت هاست دانلود.
iis هم مناسب هست ولی روی پهنای باندتون نمیتونید مدیریت کامل داشته باشید و پرت پهنای باندتون زیاد میشه. اگر هم میخواین iis استفاده کنید پیشنهاد میکنم از iis 7 استفاده کنید. چون راحتر و بهتر میشه کانفیگ کرد.
موفق باشید.
با سلام
رین کار استفاده از ویندوز و wamp server هست
والا من نمیدونم چرا میفرمایید که IIS به سایت های پربازدید جواب نمیده
والا ما الان چند سال هست با IIs کار میکنیم و به چندین سایت پربازدید سرور دادیم تا به حال مشکل نیومده و جواب هم داده
شما هم به نظر من از IIS استفاده کن ..
Telegram: mehdi_niromandan
از همه اساتید بابت پاسخ هاشون تشکر می کنم .
من این سوال رو در چند فروم دیگه هم مطرح کردم که فقط اینجا پاسخ رو گرفتم .
الان دوستان نظرات مختلفی دارن و هرکدوم یه چیزی رو پیشنهاد می کنید .
از لحاظ مالی مکلی ندارم پس اگه می شه بهترین سرویسی رو که بدردم می خوره برام معرفی کنید و طوری نشه که مجبور بشم دوباره سرویس عوض کنم .
سپاس
به نظر من هم استفاده از لایت اسپید برای هاست دانلود یک کار اشتباهی هست. و هزینه بیخودی به دنبال داره.
چون لایت اسپید بخاطر ساختاری که داره باعث افزایش سرعت تبادل اطلاعات بین php و mysql و وبسرور میشه و به عبارتی یک شتاب دهنده برای ریکوئست ها هست و لود cpu رو فوق العاده کاهش میده. و به همین دلیل برای هاست کردن خود سایت استفاده میکنن تا بتونه جوابگوی درخواست ها رو با بالاترین سرعت ممکن داشته باشه.
ولی برای هاست دانلود اصلا منطقی نیست از این وبسرور استفاده کنید و کانفیگ آپاچی به بهترین نحو ممکن جواب میده.
IIS رو هم رد نمیکنم ولی مدیریت کامل مانند آپاچی روی لاین سرور ندارید و پهنای باندتون به عبارتی حروم میشه. که این به نوبه خودش میشه > افزایش هزینه های جاری!
IIS و wamp بهترین پیشنهادها هستند.
در مورد سیستم عامل هم اگر از ویندوز سرور 2003 شروع کنید بد نیست.
سرور مجازی ویندوز بهتره
شما باید xammpرو رو ش کانفیگ کنین خواستین از ما تهیه کنید تا براتون کانفیگ کنیم
yahoo id=arashhasani72@yahoo.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)