-
March 24th, 2012, 23:19
عضو جدید
پاسخ : مالیات سرورهای hetzner

نوشته اصلی توسط
_omid_
با درود
دوست گرامی دیتاسنتر المان با ایرانی ها مشکلی نداره در حال حاضر
برای امنیت بالاتر بهتره که مشخصات ایرانی ندید. 1 وقت(شاید) در اینده با ایرانی ها به مشکل برخورد کنن یا مسایل دیگه
با احترام
فکر نمی کنم اگر هم مشکلی پیش بیاد ما بتونیم کاملا ایرانی بودنمون رو مخفی کنیم!
و مطمئنا در اون شرایط خاص هم نمیان یهویی سرویس رو قطع کنند. یه فرصتی، اخطاری،...
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

نوشته اصلی توسط
smartieuser
خیر. با مشخصات ایران کار نکردیم
پیشنهاد هم نمیکنم با مشخصات ایرانی ثبت نام کنید
گاهی وقت ها نهادها و موسسات مالی با ایران به مشکل پیدا میکنند نه خود دیتاسنتر ! چون هتزنر از لحاظ روش کارکرد مالی کمی تفاوت داره ممکن هست بعدا دچار مشکلاتی بشید
روی تجربه ی شما نمیشه حرف زد
ممنون از راهنماییتون
-
-
March 24th, 2012 23:19
# ADS
-
March 25th, 2012, 01:36
من قبلاً از eukhost سرویس داشتم و و دقت نکرده بودم که مالیات رو هم پرداخت می کنم
بعد از اینکه متوجه شدم به فروششون گفتم که من ایرانیم و نباید مالیات بدم، بدون هیچ مشکلی مبلغ اضافی رو به عنوان کردیت به حسابم اضافه کردند.
شما هم بگید و باید اضافه پرداختیتون رو به حسابتون بریزند
-
تعداد تشکر ها از payot به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2012, 04:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
smartieuser
گاهی وقت ها نهادها و موسسات مالی با ایران به مشکل پیدا میکنند نه خود دیتاسنتر ! چون هتزنر از لحاظ روش کارکرد مالی کمی تفاوت داره ممکن هست بعدا دچار مشکلاتی بشید
دقیقا همچین مشکلی داشتیم ما از طریق خرید مستقیم برخی سرورها از امریکا یا خرید سرویسهای جانبی از اروپا که خود دیتاسنتر مشکلی نداشته اما موسسه مالی که طرف قراردادش بوده مشکل جدی ایجاد کرده
الان که اکثر بانکها دارن تحریم میکنند و هر روز هم بدتر میشه با مشخصات غیر ایرانی در آینده خیالتون راحتتره
-
تعداد تشکر ها از ParsWebIT به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2012, 10:17
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
payot
من قبلاً از eukhost سرویس داشتم و و دقت نکرده بودم که مالیات رو هم پرداخت می کنم
بعد از اینکه متوجه شدم به فروششون گفتم که من ایرانیم و نباید مالیات بدم، بدون هیچ مشکلی مبلغ اضافی رو به عنوان کردیت به حسابم اضافه کردند.
شما هم بگید و باید اضافه پرداختیتون رو به حسابتون بریزند
با توجه به تجربه های دوستان، به ریسکش نمی ارزه....
-
-
March 27th, 2012, 18:02
عضو انجمن
بله میگن با ایران مشکل نداریم . ولی برای پرداخت هزینه ایران نه ویزا دارد نه مستر نه حسابی که یشه پرداخت کرد . باید به ویزا کارت کشور دیگه پرداخت کرد که بعد برای حساب شما مشکل پیش میاد .
تمامی سرور ها به مالیات میباشد
موفق و پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها از alireza9549 به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2012, 09:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
smartieuser
شما که با مشخصات غیر ایرانی هم با موسسه های مالی طرف قرار داد هتزنر مشکل پیدا کردید !
فکر نمیکنم در حال حاضر دلیلی برای خرید با اطلاعات غیر ایرانی وجود داشته باشه
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
-
-
March 31st, 2012, 20:08

نوشته اصلی توسط
hamed.gemini
مثلا سرور
EX 4S، این سرور 59 یورو هست یا 59 یورو + 19% ؟
قیمت با مالیات را تقسیم بر 1.19 کنید، بدون مالیات بدست میاد.59 / 1.19 = 49.6
-