صبانت رو من قبلا شنیده بودم شب ها افت سرعت داشت- چندتا از دوستام تو تهران میگفتن - بعد هم سرویسشون رو قطع کردن و رفتن از شرکت دیگه ایی گرفتن
الان رو نمیدونم
صبانت رو من قبلا شنیده بودم شب ها افت سرعت داشت- چندتا از دوستام تو تهران میگفتن - بعد هم سرویسشون رو قطع کردن و رفتن از شرکت دیگه ایی گرفتن
الان رو نمیدونم
I'm sorry for you wht.
ما نیز در رابطه با صبانت در خدمتیم
09139126670
ضمنا افت سرعت در شب تو تابستان بود ، چون شبانه رایگان بود ، ملت فشار را میذاشتند و ...
الان مشکلی نداره
خوب حالا از این همه آدم که نظر دادن یعنی شماها همتون اصفهانی هستید بابا دمتون گرم. ولی من از شاتل استفاده می کنم و در شهر بهارستان هستم سرویسم هم 512 هست ولی تو روز بیشتر از 50 کیلو دان نداشتم و در شب هم که قبلنا 1.2 گیگ می گرفتم (قبل از فروردین امسال )ولی الان افت سرعت شاتل در قسمت رایگانش خیلی زیاده و شبی 100 تا 200 مگ می گیرم . راستی یادم رفت بگم که سرویس من اکو هست چون سرویس های آرت وضعیتشون به مراتب از ما اکویی ها بهتره و اونها 5 شنبه و جمعشون هم کلا رایگانه. ( این را هم بگم که سه ماه را با 5 گیگ ترافیک حدود 42 تومن شارژ می کنم ) خلاصه این وضعیت شاتل در بهارستان هست و در مورد سرویس دهنده های دیگه هم باید بگم که در بهارستان همشون همینطورند( با پرسو جو از دوستان این را می گم چون من یوزر اونها نیستم اینو گفتم یک وقت سوء تفاهم نشه) . اگر دوستان سرویس دهنده توپ هم برای بهارستان می شناسند بگن تا ما هم بی نصیب نمونیم . موفق باشید.
I'm sorry for you wht.
من توصیه میکنم چند روز دیگه ( 6 تا دهم آبان ) توی نمایشگاه کامپیوتر( اتوکامپ) اصفهان بگیری . قیمت ها پایین میاد حتی مودم رایگان هم میدند . راستی هیچ کدوم از بچه ها غرفه ندارند .
صبانت فکر نکم تو نمایشگاه تخفیف بده !
نه امسال غرفه نگرفتیم ما !
منم ۵ ماه هست صبانت دارم راضی هستم
خط من dlc هست و فقط صبانت منو پشتیبانی میکنه.
از بعضی جهات هم پیشگامان خوب هست ولی نه برای الان یعنی برای آینده پیشگامان بهتر از صبانت میشه.
همه چیز در adsl شانسی هست.
بستگی به ۱۰۰ ها پارامتر داره.
من کسی را میشناسم پیشگامان داره و خیلی راضی هست و کسی هم میشناسم شاتل داره راضی هست و بلعکس
ولی تقریبا همه از صبانت راضی هستند
فقط چند بار مخابرات دیوانه شده بود و چند روزی سرویس من قطع شد ولی از اون روز دیگه اصلا قطعی نداشته
09132677411 محسن داوری برنامه نویس PHP , NODEJS
ارائه ی نمایندگی و پنل ارسال پیام کوتاه
پنل رایگان پیام کوتاه برای مساجد و هیئت های مذهبی
شرکت پیشگامان اقدام به ارایه ی سرویس 2مگ نموده است.در ضمن قیمت سرویس 2مگ هم برابر قیمت سابق سرویس 1مگ است.به عنوان مثال قبلا قیمت سرویس 1مگ یک ماهه با 2.5گیگ ترافیک 24000تومان بود.اما الان با همان 24000تومان سرویس 2مگ با 2.5گیگ ترافیک ارایه میشود.
من امروز رفتم نمایشگاه
پیشگامان 50 درصد تخفیف میداد و یه سری دیگه هم یه سری تخفیف دیگه ! (20 تومن، 25 تومن و ...)
ضمنا فردا هم نمایشگاه هست!
ولی در جمع بندی با اون دوستی که براش میخواستم adsl بگیرم، قرعه به نام شاتل افتاد! پنج شنبه جمعه و شبانه رایگان هست و برای کاری که ایشون دارند، در حد سرچ مقاله و ایمیل چک کردن و ... به نظر نمیاد مشکلی باشه و هزینه هم مناسبه (سه ماه 29 تومن)، البته اگه خودم اصفهان بودم همین سرویس دو مگ رو میگرفتم حالشو میبردم! شاهین شهر که پارت بالای 512 نمیده!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)